Hogy is van ez? Egyszerre kell a bármire kapható nő és a szűz lány is?!
A hétvégén voltam egy házibuliban, ahol beszélgettem egy fiúval, enyhén illuminált állapotban.
A buli résztvevőivel mind ugyanabban a faluban lakunk, így mindenki ismer mindenkit, és rólam is tudják hogy kapcsolatban vagyok (18L) már több mint egy éve egy általuk nem igazán kedvelt fiúval( de ő nem volt ott).
Tehát a sráccal elkezdtem beszélgetni, és nagyon gyorsan kilyukadtunk a szex témánál, és konkrétan rákérdezett,hogy szűz vagyok-e? Erre azt válaszoltam,hogy ne haragudj, de nem veled fogom ezt megvitatni. (Amúgy már nem vagyok az) A srác teljesen úgy folytatta a csevejt,hogy szűz vagyok, és elkezdte mondani,hogy vigyázzak rá,mert hogy nagyon nagy kincs,meg hogy jó,hogy van még ilyen értékes lány, meg hogy jó,hogy nem vagyok r*banc, mint a legtöbb csaj.
Ekkor én csak mosolyogtam és helyeseltem, nem akartam elmondani,hogy már nincs miről beszélnünk...
Megkérdeztem tőle,hogy ő szűz-e még? Természetesen már nem az...(noha sosem volt még barátnője, tehát nagy valószínűséggel egy buliban történt meg a dolog egy arra kapható lánnyal.
Így felmerül bennem a kérdés: A férfiak elvárják,hogy a csaj ártatlan legyen,és akkor értékesként tekintenek rá,noha ők viszont minden adandó alkalommal rávetődnek a nagyvilági nőkre?!
Lehet,hogy rosszul értelmezem a dolgokat, de nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Köszönöm szépen!
rosszul gondolom szal az a helyzet, hogy egy rosszfiút is azért akarnak a nők mert majd az ő kedvükért jó lesz....
tehát nincs neked ezzel semmi bajod h ha egy pasi sok nőt dug meg (mert annál tapasztaltabb és mivel kell a lányoknak a te szemedben is megnő az értéke tudat alatt), te csak arra vágysz, hogy miatta komolyodjon meg és csak veled tömjön. senki nem várja el hogy szűz legyél, viszont azt igen, hogy ne legyél rib anc.
Kedves Kodein!
Köszönöm a válaszodat! Nem akarok az átlagnak megfelelni, mivel nem is akarok senkivel se összejönni, mivel kapcsolatban élek. Csupán csak szeretném meghallgatni mások véleményét illetve megérteni ezt a dolgot a férfiak látószögéből!
Nekem szüleim mindig azt mondták: ha egy férfi felemeli a kalapját akkor utána fisszateszi és meg sem látszik rajta, na de ha egy lány felemeli a szoknyáját, akkor azt már nem tudja nyom nélkül visszahúzni.
Én is ennek a híve vagyok, bizonyos szinten:
1: 20 alatt ne nagyon veszítsék már el a lányok a szűzességüket ( lehet hogy hamarabb érnek mint a fiúk, de a fiúk nem 18, hanem 24-26 évesen érnek, tehát a lányok is hiába hiszik hogy érettek már 16-18 évesen, ők is csak 20-22 évesen komolyodnak )
2: én nem becsülöm ( bár nem is tartom nagy szégyennek ), ha valaki 20-18 között veszti el a szűzességét, amennyiben az komoly ( több hónapos, min. 4-5 ) kapcsolat.
Ezek amik csak a lányokra vonatkoznak.
3: szégyen ha valaki 18 alatt vagy 1 éjszakás kaland során veszti el a szűzességét
4: gyalázat ha valaki megcsalja a párját, mindegy hogy feleség, élettárs vagy csak barát/nő az illető.
Ez ami mindkét nemre vonatkozik. És ezek persze kiegészülnek az első szövegemmel, tehát minden esetben a lánynak nagyobb szégyen ( a megcsalást leszámítva, az mindkettőnél ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!