18 vagyok, barátnőm 16 ő már volt fiúval, nekem ő lesz az első. Mit hogy csináljak hogy neki a lehető legjobb legyen és ne érezze a tapasztalatlanságomat?
Köszi!
2014. ápr. 20. 23:00
1/8 anonim válasza:
Kötözd ki, ragaszd le a száját, kösd be a szemét és add meg neki, ami jár! Csipkedd a mellbimbóját (finoman persze), meg ilyenek.
20/F
2014. ápr. 20. 23:02
2/8 anonim válasza:
Vagy üsd le tegyél zsákot a fejére kötözd ki és keltsd fel 2 liter hideg vízzel amit igényesen rá öntesz a fejére. Majd próbáld fokozni üvöltözz vele kényszerítsd és ha ellenáll kelts félelmetes hangokat mondjuk fúróval. Majd kényszerítsd hogy közösüljetek és akkor elengeded.
2014. ápr. 20. 23:10
3/8 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Semmi baj a tapasztalatlanságoddal. Ha ő ezt nem fogadja el, akkor az legyen az ő baja. Amúgy meg cirógasd, nézegesd, csodáld, fedezd föl minden porcikáját. Mondd is ki, amit látsz, amire gondolsz, emi tetszik. Neked értékes idő, mert van lehetőséged figyelni, mi és hol esik jól neki, neki pedig óriási élmény a becsukott szemű gyorsmenetes egyszálfütyiéssemmimás(ok) után. Egyetlen dolog, amit mindenáron kerülj el: a béndzsa helyszín. Az a hely, ahol bármikor rátok nyithatnak, az nem való első alkalomra.
2014. ápr. 21. 00:21
4/8 anonim válasza:
elmondtad már neki, hogy szűz vagy?
mennyire tapasztalt, hanyadik partnere leszel?
ha már gyakorlott, bízd rá magad...
2014. ápr. 21. 16:29
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, 3. hat fogjuk ra tapasztalt.
2014. ápr. 21. 16:50
6/8 anonim válasza:
nem is akarod neki elmondani? miért?
vagy csak közvetlenül elötte?
volt már szűz sráccal szerinted?
2014. ápr. 21. 16:52
7/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem, ő azthiszi hogy már voltam lánnyal, alapjában véve nem vagyok csunya, csak eddig nem igen érdekelt ez az egész téma, későn érek talán. Nem akarom neki elmondani.
Szerintem nem volt szuz sraccal.
2014. ápr. 21. 19:41
8/8 I_streetmaster válasza:
A jó szex alapja a komunikáció. Tehát tessék szépen mindent őszintén megbeszélni. Elsőre tudom nehezebben megy de nyitott kell lenni és jó lessz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!