Úgy általánosságban no name emberek véleményére/tapasztalatára vagyok kíváncsi kortól és nemtől függetlenül (de azért a 12 éves kislányok ne szóljanak bele). A kérdés: igen vagy nem?
"Érettebb vagyok"
Mindenki ezt gondolja magáról 13-14-15-16-17-18-19 évesen. Pedig nem.
Amúgy meg fiatal vagy, most éld ki magad, ne 30-35 évesen.
18/F
Nezd, ez a "szex csak szerelembol" dolog jo nagy marhasag. Szex kell es kesz, nem csak a ferfiaknak, hanem a noknek is. Nem vagy szerelmes; Na bumm.
A megbizol benne sem azt jelenti, hogy ra biznad az eleted egy mutoasztalon. Annyira kell megbiznod benne, hogy elhiszed neki, hogy felhuzza azt a gumit. Nem kell amugy melyinterju egy szexhez.
Amugy akar megbanod akar nem, 25-30 evesen mar vajmi keveset fog jelenteni, hogy szerelmes voltal-e az elsonel. Ellenben jol fog jonni a tapasztalat.
32F
"Sérülj lelkileg"
Haha, a korosztályunknak nincsenek ilyesmi problémái a szextől.
Tetszik két fiatal egyén egymásnak, uccu az ágyba.
Vége.
(Magyar népmesék zenéje)
18/F
16évesen mindenki érettebb a koránál :))
Amúgy szerintem, ha megbízol benne és nagyon vágysz a dologra, akkor miért ne? De ne 16évesen, komolyan mondom.
23N
Ugyan ebben a helyzetben voltam...rám írt találkoztunk és vele vesztettem el.Nem bántam meg.ez lassan 5 hónapja tart bár most nem tudom mi van....ha ugy érzed tedd meg de arra Figyelj hogvy érzelmek semmi mert ha beleszeretsz az nagyon fájdalmas dolog lesz.de ha ez megtörténik mond meg neki és vessetek véget ha bármelyik fél is többet érez mint barátsá
ha gondolod Írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!