Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalom, hogy csináljuk)?

Első alkalom, hogy csináljuk)?

Figyelt kérdés

meddig fogom bírni? ha már elélveztem, akkor is csináljuk tovabb? nagyon kezdő vagyok. valaki leírná hosszan, hogy fog történni az első? ha berakom, elkezdjuk, elélvezek, utánna csináljuk még? kb meddig fogom bírni? hogy megy ez? előtte előjáték? előre is köszönöm.

16/F

2014. ápr. 20. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
rakd be, kezdd el számolni a másodperceket, mozogj benne és menj el lehetőleg minél később. ha elégedetlen, akkor mondd, hogy neked is x perced volt elmenni. vonj vállat és menj haza.
2014. ápr. 20. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! előtte előjáték segít hogy tovább bírjam nem?
2014. ápr. 20. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Előjáték tuti, prőbáld hogy előbv ő elvezzen el utána tedd be, addig csináljátok mg vlki fel nem kiált hogy STOP!
2014. ápr. 20. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne szívassátok már szegény gyereket xD

Igen, előtte jó hosszú előjáték, ha elmész, cserélj gumit. (?)

2014. ápr. 20. 21:40
 5/8 A kérdező kommentje:
ha előjáték közben is elmegyek? es előjáték utan ugye elkezdjuk, ott elmegyek, akkor gumicsere után mehet tovabb vagy hogy megy ez?:D
2014. ápr. 20. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Hosszú előjáték (simogatod, csókolgatod, akár orál is lehet).

Felveszed a gumit, belé hatolsz, csinálod (közben próbálsz nem elmenni). Miután elmentél (remélhetőleg a csaj után): kiveszed, leveszed az óvszert (ha lehet csomózd össze a végét), le fog a farkad lankadni.

Utójáték: simogasd, adj pár puszit.

Ha valamit kihagytam/rosszul írtam akkor bocsi.

Sok sikert kíván: egy biosz órán ébren lévő szűz lány

2014. ápr. 20. 23:26
 7/8 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, ha előbb elmennél mint ő, akkor kényeztesd a nyelveddel nyugodtan :)
2014. ápr. 22. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!:)
2014. máj. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!