Milyen az első alkalom?
Sziasztok!
LÁNYOK! Azt szeretném kérdezni hogy mennyire fáj az első szex? Vagy hogy melyik pózzal kezdjük? A barátommal hamarosan le fogunk feküdni és ezért kérdezem itt tőletek! Légyszíves, írjátok meg és csak normális válaszokat akarok!
Barátnőm azt mondta hogy neki csak kicsit fájt, mondjuk tény hogy rengeteget foglalkoztam vele előtte, és hagytam hogy ő irányítson, ahogy neki jó :) Attól függ, mennyire figyelmes a párod.
F/18
Ezt senki kívülálló nem tudja megmondani. KOMMUNIKÁLJATOK, akkor lesz igazán szép, ne kívülről várj választ olyan kérdésre, ami kettőtökön múlik.
21,L
Amíg tartasz tőle, vagy ezen agyalsz, addig ne menj bele. A megfelelő emberrel egy pillanatig sem fogsz ilyeneken gondolkodni.
(Kommunikálni nem próbálni kell, hanem addig, míg nem megy, nincs miről beszélni.)
én is így vagyok vele,félek a fájdalomtól,mi már sokat beszéltünk a szexről a barátommal,és azt mondta nagyon türelmes lesz velem,és csak akkor fogjuk csinálni ha már teljesen el tudok lazulni,és jobban fogom akarni mint amennyire félek.
majd írd meg hogy neked milyen volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!