Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első alkalom?

SzaboBetty kérdése:

Milyen az első alkalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

LÁNYOK! Azt szeretném kérdezni hogy mennyire fáj az első szex? Vagy hogy melyik pózzal kezdjük? A barátommal hamarosan le fogunk feküdni és ezért kérdezem itt tőletek! Légyszíves, írjátok meg és csak normális válaszokat akarok!

2014. ápr. 19. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira, mint majd a 2. alkalommal.
2014. ápr. 19. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm azt mondta hogy neki csak kicsit fájt, mondjuk tény hogy rengeteget foglalkoztam vele előtte, és hagytam hogy ő irányítson, ahogy neki jó :) Attól függ, mennyire figyelmes a párod.

F/18

2014. ápr. 19. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt senki kívülálló nem tudja megmondani. KOMMUNIKÁLJATOK, akkor lesz igazán szép, ne kívülről várj választ olyan kérdésre, ami kettőtökön múlik.

21,L

2014. ápr. 19. 16:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, megpróbáltunk kommunikálni ketten de Ő folyton csak azt hajtogatja hogy nem fog fájni. Ezért kérdeztem ezt is, ha valakinek a barátja beledöfi az mennyire fáj.
2014. ápr. 19. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Amíg tartasz tőle, vagy ezen agyalsz, addig ne menj bele. A megfelelő emberrel egy pillanatig sem fogsz ilyeneken gondolkodni.

(Kommunikálni nem próbálni kell, hanem addig, míg nem megy, nincs miről beszélni.)

2014. ápr. 19. 18:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kezdek már nem parázni. Megbeszéltük, hogy Húsvét után kezdjük. Majd leírom hogy milyen volt. Mert ha pl: Más szűz lányok is így vannak mint én, akkor tudják meg hogy milyen lehet :) Aranyosak vagytok!!
2014. ápr. 19. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele,félek a fájdalomtól,mi már sokat beszéltünk a szexről a barátommal,és azt mondta nagyon türelmes lesz velem,és csak akkor fogjuk csinálni ha már teljesen el tudok lazulni,és jobban fogom akarni mint amennyire félek.

majd írd meg hogy neked milyen volt:))

2014. ápr. 19. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg csak egy kicsit fájt. Először nagyon fájt, de utána már nem :)
2014. ápr. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!