Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy jobb az első alkalom?...

Hogy jobb az első alkalom? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:-) szóval a kérdésem az h hogy jobb az első alkalom? Ha előre meg van tervezve-szervezve minden vagy ha csak úgy magától jön h mondjuk nincs betervezve ? Ha vérezni fogok az nem problémás? úgy értem h nem tudom a srácok hogy reagálnak rá vagy hogy akkor mi lesz :-D ja és feltétlenül közölnöm kell a barátommal hogy még szűz vagyok? Nemtudom hogy ez mennyire számít.

Köszi előre is a válaszokat:-)

2014. ápr. 19. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül közöld! Mert ha nem közlöd teljesen máshogy fog hozzád állni mint ha elmondanád neki!.. Ha elmondod neki akkor gyengéd lesz és finoman fogja csinálni de viszont ha nem akkor meg megfog lepődni meg neked nagyon fog fájni..
2014. ápr. 19. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Feltétlenül mondd el neki, így majd óvatosan bánik veled, figyeli a reakcióidat, hogy mi jó neked, mi nem. Nekem személy szerint nem volt megtervezve, csak megtörtént, nem beszéltük meg. Ez azt hiszem jobb is volt így, mert nem görcsöltem rá a dologra napokkal előtte. A vérzés nem gáz, nem egy Niagara vízesésre kell gondolni, csak pár cseppre. Ha a barátod ép eszű, akkor fogja tudni, hogy ez ezzel jár. Én nem azonnal véreztem, hanem jóval utána, de csak pár csepp volt, sajnos még a 2. együttlétnél is egy kicsit. Ha zavar a vér, vagy félsz, hogy olyan lesz vmi, akkor vigyél magaddal tisztaságit, és kész is.
2014. ápr. 19. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:

rendben akkor elmondom neki :-) köszönöm szépen a válaszokat!:-))

(gondoltam, hogy nem Niagara mennyiségű lesz, de azért nem szeretnék összevérezni semmit...mert sajnos barátom hemofóbiás vagyis rosszul lesz és fél a vértől, szóval nem tudom hogy reagálna)

2014. ápr. 19. 13:27
 4/4 anonim válasza:

Mondd el neki, hogy szűz vagy, mindenképp!

és ebben az esetben nem olyan rossz, ha megbeszélitek, az első az minden esetben kivételes:D

és tapasztalataim szerint a fiúk nem ájuldoznak a vértől, sőt...! van, amelyiknek tetszik is.

legyél magabiztos, nyugodt, a barátod úgyis szeret, jó lesz minden:D

igaz, hogy minden kezdet nehéz, na meg fájdalmas, de ez jó lesz, no para!

2014. máj. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!