Milyen az első alkalom?
Figyelt kérdés
Mire számíthatok?Én vagyok a fiú és a másik a lány.2014. ápr. 9. 20:55
1/7 anonim válasza:
Milyen első alkalom? Gyilkosság? Te végzed el, ő takarít.
2/7 manó1235 válasza:
ahány ember annyiféle szitu.. de ne szúrd el és akkor minden okés lesz
3/7 PearlDiver válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
1-es olvasni nem tudsz?Gondoltam rendelkezel annyi minimális intelligenciával ha már géphez engednek hogy értelmezni tudd a kérdést de mit is várjak mindig van 1-2 gyökér manapság egyre több... DE a kis 10-12 éves p.icsák nyavalygására rögtön kap 1000000000 üzenetet meg 85 választ kérdeznék egyszer az életbe valamit arra se lehet normálisan válaszolni.Gondolom neked se volt még meg nem is lesz ennyi ésszel.
2014. ápr. 9. 21:10
5/7 anonim válasza:
Mennyekben vagy,csak te és ő léteztek. A csodás pillanatok sorjában bombáznak és minden jó. És közben amilyen kellemes is annyira kellemetlen és igy egyszerre csap meg két érzés és nem tudod jó e vagy rossz és összezavarodsz de végül élvezed. (Ez akkor lép érvénybe ha igaz szerelemmel szereted a másikat)
6/7 anonim válasza:
aktívként csak jó lehet neked az első alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!