Milyen az első?
Kommunikáció és bizalom. Úgy is óvatos lesz, aztán nézi a rezgéseid és tudja, hogy milyen dinamika kell oda... Neked. Mennyire kéne erősen, gyengén, gyorsan, lassan.
Neked pedig.. Ha szereted és már gondolkozol ezen akkor minek várni. Mindenki átesik ezen. Egyáltalán nem tragikus, így az átesni szó nem is megfelelő. És azt a "fáj" dolgot nem kell annyira felfújni. Ha normál méretű a cerkája és szeretitek egymást, egymásra hangolódtok előtte, megadjátok a módját, akkor nem fog fájni. De lehet amúgy se.
Nekem személy szerint nagyon fájt amikor tavaly elvesztettem (19 voltam. Görögországba történt a tengerparton a barátommal, felejthetetlen élmény volt. :)
Én is nagyon féltem, de megbíztam a barátomba, hogy teljes mértékben odafigyel rám. Annak ellenére, hogy viszonylag hosszú előjáték volt és kellőképpen benedvesedtem, fájt az első pár alkalom. Viszont pl egyik barátnőm nem nagyon érzett erős fájdalmat. Embere válogatja a dolgot. De a legfontosabb, hogy olyan helyen csináljátok elsőnek, ahol nem nyitnak rátok, nem zavarnak meg benneteket, mert az nagyon illúzióromboló tud lenni. Legyetek egyedül hangolódjatok rá a másikra, és, ha neadjisten fájna, mégis azzal az emberrel teszed meg, akibe nagyon szerelmes vagy:)És persze védekezzetek is!
Na, remek! Remélem, remekül sikerült!
Meg hogy szex után vagy aktusok között is együtt feküdtetek komótosan, sehová sem sietve, simogatva, beszélgetve... a szexet ez az elő-előjáték és utó-utójáték tudja igazán teljessé, intimmé és bensőségessé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!