Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első alkalommal a pasik...

Az első alkalommal a pasik nem bírják sokáig, én több helyen max.2-3 percet olvastam. Tényleg így van? és ez hány alkalomig marad így?

Figyelt kérdés
Komolyan ne számítsak többre? Nem szeretném, ha kellemetlen lenne neki, szóval előre szeretném tudni, nehogy meglepődjek stb. Persze nem lehet előre kiszámolni ezeket a dolgokat, de nagyjából azért meglehet saccolni. Egyébként jöhet pár tipp/tanács is.

2014. ápr. 20. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind emberfüggő dolog, de általában az izgulás miatt hamar elmennek.
2014. ápr. 20. 08:00
 2/8 Justuser válasza:
100%
Hát az első alkalom elég rövid:) De nem kell sokat várni a következőig. Én első előtt kivertem és utána álltam neki hogy megfeleljek:) Ugye ha előtte kiveri akkor utána sokkal nehezebben megy el és tovább bírja. Azt tanácsolnám ha nem undorogsz hogy előtte verd ki neki, utána még elcirógatjágok egymást és úgyis akciózik majd:)
2014. ápr. 20. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez jellemző,meg kell szokni a puncit is.

Elsőre ne számíts sokra,de sok gyakorlás majd meghozza az eredményét.

2014. ápr. 20. 08:07
 4/8 Justuser válasza:
100%
Ja meg az alkohol. Ha beitatod tovább fogja bírni, csak ha átesik a ló másik oldalára akkor szamárra itatod és szintén ndm lesz jó. Ha rám hallgatsz nem kell semmiféle trükk meg praktika, jó lesz az úgy ahogy van. Utána úgyis rendesen kezelésbe vesz majd:)
2014. ápr. 20. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem igaz, én pl el se tudtam menni amikor elvesztettem, hiába nyomtuk 1 órát

biztos azért van mert már nagy recskamester voltam 12 évesen :D

most se megy jobban, eddig a rekordom kb 10 perc amikor el tudtam menni

2014. ápr. 20. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsoval egyutt erzek enis. Elso Alkalom egy ora korul, nem mentem el :/
2014. ápr. 20. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább úgy gondolom, hogy a szélsőségek dominálnak. Tehát vagy túl gyorsan vagy leginkább sehogy sem. Én is az utóbbiban tartoztam, nekem sem sikerült elmennem cirka 1 óra alatt.
2014. ápr. 20. 11:35
 8/8 anonim válasza:

Hát nekem az első alkalommal nehezen indult be a stressz miatt. Utána 1,5 órán át tartott.

De pont az elsőt nem élveztem annyira, csak túl akartam élni. A második már jó volt.

Illetve utána sok éven át nagyon jó volt az összes ugyanazzal a lánnyal.

2016. júl. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!