Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, hogy ez történt az...

Normális, hogy ez történt az első alkalommal?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel most aludtunk először együtt, én az előző kapcsolatomban elvesztettem, egy nagyon tapasztalt lánnyal, eszméletlenül élveztük a szexet mindig..viszont tegnap ugye kiderült hogy szűz..és mintha picit én is beparáztam volna, kinyaltam rendesen, felizgattam, aztán elkezdett szopni (kicsit fogazott is) fel állt, kicsit felizgultam, de nem mondanám hogy annyira hogy készen álljak, aztán váltottunk, hogy alul legyen és megpróbáljam betenni, és nem ment elsőre..aztán emiatt lelankadtam..utána nyalakodtunk még, de mondtam hogy halasszuk el , mert én sem csináltam még ilyet, hogy elveszem valaki szüzességét..mi a megoldás, hogy kívánjam?
2014. márc. 13. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

sajnos segiteni nem tudok, de dicsekedni igen: nalam meg sosem volt ilyen problema, akar szuz lanyol volt szo, akar tapasztaltrol. mindig merev voltam es nem okozott gondot betenni sem.

szerintem az lesz a gond, hogy tulsagosan raparaztal. lazulj el, legyen tobb elojatek. a lany nedvesedett, vagy o is parazott es ezert nem volt megfelelo a "kenes"?

ne csuggedjetek, gyakoroljatok. nem ciki ez, hacsak ti annak nem gondoljatok. valahol el kell kezdeni, nem? :)

2014. márc. 13. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Stresszes voltal ennyi az egesz. Nekem is lankadt mar le akcio elott csak en amiatt paraztam, hogy barmikor benyithatnak a szulei.
2014. márc. 13. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
nedvesedett, de parázott biztosan, mert például mikor szopott, nem igen hallgatott rám, próbáltam, mutatni, hogy hogy élvezem, de csak csinálta monoton módon..meg fényt is szerettem volna, felkapcsoltam kicsit, de mondta, hogy ő nem szeretne..én szeretem látni a történéseket, az is felizgat
2014. márc. 13. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
elso par alkalommal ne eroltess semmit. mondd el, hogy mit hogyan szeretnel, de ne eroltesd. aprankent majd ra lehet vezetni a dolgokra, ahogy raerez majd ugy jonnek ujabb dolgok.
2014. márc. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!