Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit szolnatok ha megtudnato...

Ti mit szolnatok ha megtudnatok hogy a 14 eves lanyotok mar reg nem szuz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 19:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Remélem volt annyi eszetek, hogy óvszert használtatok!! Az a legfontosabb! Egyébként mondjuk a helyedben mélyen kussolnék, de jobb lenne, ha többet beszélgetnél a szüleiddel, nem csak erről, mindenről!
2014. márc. 26. 18:43
 32/41 anonim válasza:
100%

Nem szeretném az egész viccet elmesélni.

Móricka meggyónja a bűneit a templomban.

Egyszercsak felkiált a gyóntatópap:

Móricka,te dicsekszel!

2014. márc. 26. 20:11
 33/41 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, a Te korodban még nagyon korai a szexuális játék. Meg lehet külsőre érettnek látszol, de belsőleg még fejletlen vagy- de épp így lelkileg is.

Nem egészséges ilyen korán a tested egészségét veszélyeztetni. Minden ilyen kapcsolatnak az a veszélye hogy túl korán terhes maradhatsz amire még mint nő nem vagy elég fejlett belsőleg. Vagy is tönkre teheted magad!

2014. márc. 26. 21:48
 34/41 anonim válasza:
27%

43/f

Nekem olvasva soraitokat ez a bibliai gondolat jutott eszembe:

"Az vesse rá az első követ, aki maga is bűntelen".

Vagyis addig elítéljük a másik szülőt, míg nem a mi gyerekünkkel történik hasonló dolog. Onnantól meg sárdobálunk a gyerekünkre, az iskolára, a tévére, rádióra?

Valahol a társadalom szerveződött át az utóbbi 30 évben nagyon és nem feltétlenül jó irányban. Ami engem illet, én sajnálom ezt a kislányt, mert talán túl korán adta oda legdrágább kincsét. Ám az is lehet, hogy nem méltatlannak, ennyi információból nem szabad általánosítani.

Egy biztos: a hasonló korúak bár testileg érettek a szexre, de gyakran fejben még nincsenek erre felkészülve.

Ezt a mondatot teljes értelmében én sem értettem meg tini koromban, csak jóval később. Ezért azután nem is bántanálak meg, ha én lennék édesapád és egyszer beállítanál a hírel.

Leginkább féltenélek ha én lennék a felmenőd. Féltenélek a csalódástól, féltenélek a kiszolgáltatottság érzésétől, aggódnék az egészséged és ha esetleg valami maradandó gyümkölcse is lesz a kapcsolatnak, akkor az egész jövőd, életed miatt.

Ezért tartja úgy az emberek zöme, hogy 19...21 éves korban is ráér az ember elveszteni szüzességét. Tudom, nem ez a divat és meg is értem, akik nem szeretnék kivárni kíváncsiságból, vagy egyszerűen a többi fiatal nyomására, de az, hogy mások kútba ugranak, még nem kell, hogy mindenkit erre ösztönözzön.

Ám ha én lennék az édesapád, ezeket a dolgokat valamikor 9...10 éves korodban, szépen apródonként elmondtam volna neked és utána tiéd a döntés. Egy tinit már nem lehet kényszeríteni semmire, legfeljebb példát mutatni neki...

2014. márc. 26. 22:10
 35/41 anonim válasza:

Az intelligens ,és lényeges választ Te mondtad 43/f.

Ne aggódjatok,ez az üzenet.A kerék mindig mozgásban van.

Az alapkódok nem változnak azonban,mert ez a létezés alapja.

Ha valaki ezen túlmegy,az “visszarendeződik“.

Pontosan úgy mint egy társasjátékban.

Köszönöm,hogy leírhattam.

2014. márc. 27. 14:03
 36/41 Gallits Gábor Csaba válasza:
17%
Hát én megkeresném azt a személyt,aki elvette a lányom szüzességét és megölném és beállítanám önvédelemnek,majd leülnék a lányommal beszélni ezekről a dolgokról.
2014. márc. 29. 21:28
 37/41 Celtix válasza:

Hat, ugye Romeo es Julia sem igen voltak tobbek 14-nel....Szoval nem most fordult igy a vilag hirtelen, hanem megint erre fordult.

Mondjuk, majd' 10 evem van, hogy ezen kelljen gondolkodnom (most mult 5 a lanyom), de nem tudom elkepzelni, hoyg eccercsak "kiderul". Valoszinuleg azert elotte mar elmondana. Es nem tiltanam, csak felhivnam a figyelmet a testi/lelki veszelyekre.

amugy 43, ferfi vagyok.

2014. ápr. 4. 11:52
 38/41 anonim válasza:
jó csaj?????????????????????????
2014. ápr. 6. 21:27
 39/41 anonim válasza:

Bizom benne,hogy rövidesen megismered a gyerekvállalás minden

szépségét,és nyügét.

2014. ápr. 9. 03:30
 40/41 anonim válasza:

Miért mondod,hogy "régen"nem vagy szüz,amikor te sem

élsz régen.Ez egy troll kérdés.

2014. ápr. 9. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!