Ti mit szolnatok ha megtudnatok hogy a 14 eves lanyotok mar reg nem szuz?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 19:09
21/41 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy a 14 éves lányok nagyrésze nem szűz, elég sok a felháborodó komment.
22/41 A kérdező kommentje:
es az az erdekes hogy amig azt hittek hogy en vagyok az anya addig az anyat szidtak es amikor irtam hogy en vagyok a gyerek akkor meg a gyereket kezdtek el szidni...
2014. márc. 24. 16:49
23/41 anonim válasza:
Nem örülnék neki- hisz még fejletlen és nem egészséges a korai szexuális kapcsolat.
De bántani nem bántanám, hisz akkor mi mulasztottuk el az alapos felvilágosítást és figyelmeztetést.
24/41 anonim válasza:
Kérdező,
Az álszentség és a prüdéria itt tarol... Mindenki mondja a nagy szövegetek, és ha 14 évesen lett volna esélye szexre, 99% úgy belemegy, mint a szél.
25/41 anonim válasza:
Gondold végig,hogy Te mit mondanál a gyerekednek,
kérdezõ, és lehet,hogy a következõ nemzedék màr
tízévesen fog szexelni?! Hát nem irigyellek....
26/41 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont irigyelsz es ezert irsz ilyeneket.Ez az osszes kommentelore eggyarant igaz
2014. márc. 26. 11:58
27/41 anonim válasza:
Sőt az egész világ irigyel. Bár engem is megcuccoltak volna 14 évesen. Várj valami nem stimmel... :DD
22/F
29/41 Lajos 61 válasza:
Nálam ez úgy zajlott, hogy kész tények elé voltam állítva. Nemsokkal előtte léptettem elő magam hétvégi apukából családapává. Mivel hozzám költözött és már túl volt mindenen, így már csak egy gyors felkészítő tréningen vettünk részt kettecskén és nehéz szívvel de elfogadtam mert ha tiltom akkor csak egy hazugság halmaz lesz belőlünk. Ennyi. :)
30/41 anonim válasza:
A gyermekemként mindent tudna a megfelelő védekezésről, értelmiségi családból származna, tájékozott lenne, így egyszerűen csak megkérdeznem tőle: "ugye védekeztél?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!