Ti mit szolnatok ha megtudnatok hogy a 14 eves lanyotok mar reg nem szuz?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 19:09
11/41 anonim válasza:
Hát ha ezt elmondód akkor ott nagy gondog lesznek én a fiút úgy megverném hogy még az anya sem ismerne rá vagy orszabik esetbe ha az apád lennék levágnám neki az fa×át
12/41 October15 válasza:
Milyen őszinteség ember? "Rég nem szűz" :D őszinteség akkor lett volna ha 1 elfogadható időn belül közli VAGY a szándékot.
13/41 anonim válasza:
De legalább el akarja mondani. Jobb később, mint soha.
14/41 anonim válasza:
"Ez így utólag derült ki?"
Miért hogy derült volna ki azelőtt, hogy megtörténik?:D
15/41 anonim válasza:
Elszomorodnék, és mérges lennék magamra, hogy elrontottam a nevelést. Viszont semmképp sem hidegednék el tőle, vagy utálnám meg, hanem csak méginkább jó útra akarnám terelni, és megpróbálnék jobban odafigyelni rá. Viszont tényleg okos dolog lenne a szüleidnek elmondani. Főleg, hogy ha elfojtod magadban, akkor lelki problémákat is okozhat.
16/41 anonim válasza:
Az enyémek komolyan eltiltottak a szextől, akkor már fél éve együtt voltam a szerelmemmel, azóta megint eltelt egy fél év és itt van mellettem, mégsem engednek ki egyedül az utcára sem. Nem értem mit nem lehet azon elfogadni, hogy nem vagyok megosztó személyiség, ennyire magándolgokról nem beszélek senkinek sem, de még csak felelőtlenül sem szexeltünk, csak történt egy kis baleset. Szerencsére nem csináltak nagy balhét a barátommal és a szüleivel de én beleőrülök ebbe a börtönbe. Nem a szexhiány a gond, azt megoldjuk, csináltuk már az iskolában is, persze nem jó szívvel, de az igények a szüzesség elvesztése után egy párkapcsolatban megvannak a szexre. Engem az készít ki, hogy nincs városban üldögélés, bulizás stb, vagy legalább a barátnőimnél ott alvás. Itt rontom fél éve a levegőt a szobámba és csak ha suliba megyek megyek ki. És hogy ezzel mi a cél? Fogalmam sincs. Én úgy érzem, mintha meg akarnák velem utáltatni a szexet. A véleményem semmiben sem változott 6 hónap alatt, nem tudom mit akarnak még büntetni, csak a kedvemet cseszik el.
17/41 anonim válasza:
Leülnék vele elbeszélgetni. Elmondanám hogy mekkorát is csalódtam benne, sőt mi több ezt vele mondatnám ki rávezető kérdésekkel. Aztán persze jönne hogy már mindegy, a védekezés stb stb stb.
18/41 anonim válasza:
A szülők túldramatizálnak mindent.
Mintha ők angyalok lennének. Nem értem miért fontots annyira a szüzesség számukra.
20/41 anonim válasza:
kitagadnám és közölném hogy kivül tágasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!