Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a lány, aki tetszik nektek, férjhez megy / ment?
Gratulálnék neki.
Majd elmennék a haverokkal sörözni.
Semmit, ma már semmit nem jelent.
Sőt, nem kizárt, h így könnyebb lesz megdugni:)
Nekem az első lányt akibe szerelmes voltam ( nem jött össze, de azt hiszem miattam), nem rég jegyezték el. Már közel sem érdekel annyira dolog, mert jó 7 éve volt, hogy beleszerettem. Az a vicces, hogy direkt megakartam keresni ( és sikerült is ) facebookon, mert úgy éreztem talán érettebb fejjel lenne esélyem nála ( szerintem akkor is volt, de én meg túl éretlen voltam szellemileg ). És akkor láttam az adatlapján, hogy eljegyezték pár hónapja.
Nem esett rosszul a dolog, inkább kis megbánás van bennem, mert szerintem főnyeremény az a lány. De örülök is nekik, mert egy szép, fiatal pár. A párja szimpatikus, rendes embernek tűnik, és meg is érdemel a lány egy ilyen férjet magának.
Ezt dobta a gép, csak remélhetem, hogy én is találok magamnak valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!