A fiúk szüzessége egy lyukas garast se ér?
Ez így van. Néha lehet olyat hallani, hogy egy lány eladta/megvették a szüzességét. Srácról max olyat hallasz, hogy végre valaki megszánta és jól megdugta(itt most egy nőre gondolok XD).
Szerintem egy srác "szüzessége" annyit tesz, hogy tapasztalatlan.
"Kennedy nevű felhasználó válasza:
A szüzesség szerintem kizárólag lányok vonatkozásában értelmezhető fogalom, mert egy fiú esetében semmi sem változik, ezáltal szerintem egy fiú esetében értéke sincsen.
"
Miért, egy lány esetében mi változik? Növeszt még egy fület?
# 10
csak azért mert nem fekszem le fűvel-fával és nem adom magamat oda akárkinek, még nem kell kigúnyolni
amúgy meg teszek arra, hogy ki mit gondol, nem mások fogják meghatározni, hogy nekem hogyan jó
:)
de nem haragszom, nyugi :)
Lehet, hogy nőként csak azért gondolom így, mert én is szűz vagyok még, de én igenis becsülöm, ha egy férfi ki tudja várni a megfelelő pillanatot, és nem veszti el akárkivel a szüzességét. Mert igenis, szüzességük nekik is van, tök mindegy, hogy nem történik fizikai változás, amikor elveszítik. Szóval nálam plusz pontot jelent ismerkedésnél, ha egy férfi még szűz.
L/20
"Miért, egy lány esetében mi változik? Növeszt még egy fület?"
Hát lehet, hogy anyádnak 3 füle van, de nem ez az általános.
Átszakad a szűzhártyája, ami nem egyszerű művelet, ráadásul komoly érzelmi töltettel is jár. Biológia 6. osztály.
"#13
"Miért, egy lány esetében mi változik? Növeszt még egy fület?"
Hát lehet, hogy anyádnak 3 füle van, de nem ez az általános.
Átszakad a szűzhártyája, ami nem egyszerű művelet, ráadásul komoly érzelmi töltettel is jár. Biológia 6. osztály."
Biológia 6 osztály! Szó sincs arról, hogy a szűzhártya átszakadna. Tessék utána olvasni egy enciklopédiában. Ez csak urban legend.
Oké, valóban "átszakadhat", de ez csak a legritkább esetben történik meg. Mivel a szűzhártya a lányok 99%-a esetében nem fedi le a hüvelybemenetet. (Hiszen azon keresztül távoznak a különböző váladékok, menstruáció, stb.) Általában van rajta egy (néha 2-3) lyuk. A behatolás általában ezen keresztül történik. A lyuk egyszerűen kitágul. Amennyiben nagyon szűk volt, és nem volt meg a kellő síkosítás, stb, vagy pedig durva volt a behatolás, akkor általában a tágulás során a szűzhártya felületén repedések keletkeznek, ami igen fájdalmas és enyhe vérzéssel jár. De át nem szakad, semmilyen testrész, darab, stb. semmi nem távozik belőle az esetek 99%-ában. És hogy meglepőbbet is mondjak: a szűzhártya folyamatosan szűkül. Ha egy nő évekig nem szexel, akkor a szüzességétől függetlenül előfordulhat újra akár még vérzés is.
Hát másé se nagyon. Mentális okokból nem feltétlenül mindegy, hogy hogyan veszted el (de jobb, ha nem veszted el, hanem pontosan tudod, kinél hagyod). Egészen egyszerűen azért, mert minél több érzelem van az elsőben, és minél jobban sikerül, később annál nagyobb örömet okoz mentálisan, jobban fog esni. Nálam és a barátnőmnél tipikus példák vannak erre. Neki az első nem volt valami fenomenális, ezért annyira nem is rajong a szexért. Az enyém szinte mesébe illő volt, úgyhogy néha se kibírni le lelőni nem tud. Viszont az tény, hogy a szüzesség NAGYON túl van misztifikálva. Nálam a családom komolyan ünnepelni akart, amikor megtudták. Úgy kellett kb kőtörő kalapáccsal levernem a hangulatot, hogy csillapodjanak le, ennyire azért nem nagy dolog.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!