Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kinek milyen élményként...

Kinek milyen élményként maradt meg a szüzessége elvesztése?

Figyelt kérdés

Nálam nagy csalódás volt. Igazából nem is tudom mire számítottam, de mikor már ott voltam abba a pózba, magamban arra gondoltam, hogy "csak ennyi?"

Aztán persze idővel beletanul az ember és csiszol a kezdeti bénázásokon:) Nálunk együtt vesztettük el, a fiú is meg én is

2013. jún. 9. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyobb attrakciót vártam annak fejében, hogy mindenki szent dolognak tartja a szüzességet és várd meg az igazit bla-bla...

Viszont jó emléknek maradt meg :-)

2013. jún. 9. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Kibszott szar volt.

Teszem hozzá, egy buliból felszedett csajjal csináltam.

Az aktivitása egyenlő volt egy darab fatönkével.

Ráadásul a gumi is kiszakadt, de no problem felőle mehet gumi nélkül is.

Hát öcsém, nem segített.

Tág is volt, csak akkor éreztem valamit, ha oldalról nyomattam neki.

Nem tudtam elmenni annyira szar volt.

Több mint 40 percen át adtam neki, embertelen tempóban, hogy érezzek valamit, utána a folyadék hiány miatt szédültem, vágod levegőt alig kaptam.

Gondolhatod mekkora jó élmény volt.

2013. jún. 9. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Emlékszem, nekem az volt az első gondolatom, hogy már értem hogy miért vannak oda annyira az emberek a szexért :D nekem hihetetlenül jó volt az első is, utána 0-24 csak szexelni akartam :D
2013. jún. 9. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor behatolt és feljajdultam a fájdalomtól - sajnáltam is emiatt, mert ő tényleg nagyon óvatos volt és láttam, hogy megriad tőle - nem volt húdejó. Visszagondolva viszont örülök, hogy a szerelmemmel történt :)
2013. jún. 9. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem rossz, egy darab fa volt.
2013. jún. 9. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon szép emlékként maradt meg. pedig elsőre nem is sikerült, csak másodszorra, akkor is a sokadik pózban, és nagyon fájdalmas volt. amikor belém hatolt, összerándultam a fájdalomtól, kértem, azonnal hagyja abba. utána persze rohanhattam ki a fürdőbe, mert véreztem, és utána két napig betétet kellett hordanom, úgy vérzett, a gátam is berepedt egy kicsit. igaz, én a szerencsétlenebbik felébe tartozom, nem ruganyos a bőröm, és a párom is nagyon vastag. és utána is idő kellett, amíg beleszoktam, és nem fájt a behatolás, mert sokáig élt a seb. de mostmár minden rendben, és nagyon örülök, hogy ezt az utat egy olyan fiúval jártam be, akit nagyon szerettem és mind a mai napig nagyon szeretem.
2013. jún. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!