Milyen helyszín jó egy lánynak a szüzessége elvesztéséhez?
Figyelt kérdés
A lány még szűz, én nem. Én kedvesen óvatosan szeretném, ha elveszítené. Hol lenne neki a legalkalmasabb hely? Mennyi ideig tartson, hogy jó legyen neki? Egyéb ötletek jöhetnek.2013. máj. 4. 18:09
2/23 anonim válasza:
szerintem egy ágyban... de felőlem a villamos tetején is csinálhatjátok.
3/23 A kérdező kommentje:
nem fogja nyomulásnak tartani?
2013. máj. 4. 18:10
4/23 anonim válasza:
Te hol élsz ember?Nyomulásnak?Jártok ti egyáltalán?
5/23 anonim válasza:
Komolyan ha ennyit nem tudsz magadtól kifundálni, mi a sz*rnak csinálnád? Meg mi mondjuk meg, h hogy mennyi ideig csináld? Nem! Még aludj rá pár évet.
7/23 anonim válasza:
Én mindig is úgy képzeltem el, hogy a leendő barátom szobájában veszítem el a szüzességem. :)
Előtte beszéljetek meg mindent, akarja-e, hogyan védekeztek, mit szeretne, ilyenek.
Sok sikert!
17L
8/23 A kérdező kommentje:
köszi, végre egy normális válasz
2013. máj. 4. 18:15
10/23 anonim válasza:
Normális választ csak értelmes kérdésre lehet adni.Ez nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!