Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen helyszín jó egy lánynak...

Milyen helyszín jó egy lánynak a szüzessége elvesztéséhez?

Figyelt kérdés
A lány még szűz, én nem. Én kedvesen óvatosan szeretném, ha elveszítené. Hol lenne neki a legalkalmasabb hely? Mennyi ideig tartson, hogy jó legyen neki? Egyéb ötletek jöhetnek.
2013. máj. 4. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Diszkó WC.
2013. máj. 4. 18:17
 12/23 A kérdező kommentje:
tudod azért kérdezem mert nagyon félénk a lány, és nem akarok ráijeszteni...
2013. máj. 4. 18:18
 13/23 anonim válasza:

Én csatlakozom az előttem szólóhoz! Én is mindig úgy képzeltem el,hogy a leendő barátom szobájában,ágyában veszíthetném el a szüzességem.Nem tudom,hogy egyesek miért is bunkóznak ennyire,csak a legjobbat akarja nyújtani a barátnőjének!Szerintem előtte mindent jó alaposan beszéljetek meg,kérdezd meg hogy neki mi lenne a legideálisabb és utána csapjatok bele a lecsóba!

Aztán csak sok sikert!

17/L

2013. máj. 4. 18:18
 14/23 A kérdező kommentje:
köszi, a másik normális választ :)
2013. máj. 4. 18:20
 15/23 anonim ***** válasza:

szobában,de előtte vele kéne megbeszélned hogy akarja-e főleg ha félénk

ha megbeszélitek akkor nem fogja nyomulósnak tartani,de szerintem ha tervezed a szexek akkor alap lett volna ha beszélsz vele erről

19L

2013. máj. 4. 18:32
 16/23 A kérdező kommentje:
kérdeztem, és beleegyezett,csak nem volt határozott.
2013. máj. 4. 18:33
 17/23 anonim válasza:

Egyáltalán ő ezt akarja vagy készen van rá? Értem én, hogy a legjobbat akarod neki, de ez nem egy rakétakilövés, hogy hol, mikor, hogyan stb stb. De, én ha ismét ott tartanék szerveznék egy hosszú hétvégét valami kis nyaralásfélét ha így jobban tetszik, ahol nem csak pár percet órát vagytok kettesben hanem ténylegesen van időtök egymásra.

27F

2013. máj. 4. 18:41
 18/23 anonim válasza:
Ha nem volt határozott inkább várj vele, ne érezze ezt kényszernek.. mindennek megvan az ideje.
2013. máj. 4. 18:43
 19/23 A kérdező kommentje:
köszi, a válaszokat. ezek is legalább norm. válaszok.
2013. máj. 4. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:
ez azért függ a lány korától is 15-18 éves korában szerintem a te szobádban ... de ha van valami kérdésed írj!
2013. máj. 4. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!