Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mik a tapasztalataitok? Hogy...

Mik a tapasztalataitok? Hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy milyen formában és milyen gyakorisággal fordul elő szüzesség elvesztésénél,hogy a lány nem vérez az aktus után ill.,hogy mi okozhatja ezt többek között. Előre köszönöm a válaszokat.!

2014. febr. 10. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
egy lanynak vettem el a szuzesseget, o pl nem verzett. a tobbiekrol nem tudok nyilatkozni.
2014. febr. 10. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
A szűzhártya vérellátása nagyon gyér. Egyénileg is változik. Van, hogy olyan minimális a vérzés, hogy észre sem lehet venni.Van, hogy nem is vérzik.
2014. febr. 10. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Manapság már a lányok nagy része sportol, tampont használ, önkielégít...

Ha ezek során korábban már átszakadt a szűzhártyája, akkor nem fog vérezni. Mint írtam, ez manapság egyáltalán nem ritka.

Egyébként meg... teljesen változó. Van, akinél csak pár csepp van, és észre sem veszed, van, akinél meg órák elteltével is pecsétel még.

2014. febr. 10. 11:06
 4/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Sőt, van hogy annyira rugalmas, hogy kitágul, és nem szakad be.

Meg hát van olyan kicsi farok is, hogy nem tesz kárt benne...

(:-D bocs, csak gonoszkodok...)

2014. febr. 10. 11:07
 5/8 anonim válasza:

Baratom bedugta az ujjat nekem es masfel napig omlott a ver :o

17/L

2014. febr. 10. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
a szüzhártya egy rostokbol álló szövet..egyénenként eltér e szövet vastagsága..minél erősebb annál jobban vérezhet..
2014. febr. 10. 12:21
 7/8 anonim válasza:
emberenként változó. nagyon sok barátnőmnek nem vérzett, van akinek igen. nekem ujjazással szakadt át a szűzhártyám és egy csepp vér volt másnap a bugyimba.
2014. febr. 12. 20:01
 8/8 nagybrigi válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett , de ha használtál már nagy tampont vagy rendszeresen sportolsz érthető hogy nem vérzett
2014. febr. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!