Most komolyan én nem értem mért akarjátok má14-15 évesen elveszteni a szűzességteket? Gondoljátok hogy jò ez?
23:59:
Te egy gyökér vagy már bocs. Hogy mondhatod azt, hogy a 14-15 éves gyerekek jólteszik ha elvesztik a szüzességüket? Talán azt gondolod, hogy mindnek olyan jó? Én ismerek olyat, akinek nem esett jól, és ma sem szeret róla beszélni. Az pedig, hogy te annyira lúzer voltál, hogy nem voltál képes egy lányt felszedni, hanem prostihoz kellett menni, az meg a te bajod. Ha normális ember lettél volna, akkor biztosan lett volna barátnőd. De ilyen ostoba gondolkodással ne is csodálkozz hogy nem kellettél a lányoknak
Jó hát a fiúk ettől lesznek rajok a suliban, a lányok eg ettől lesznek igazán nők.
(gondolja ezt a fiatalság, közben meg sz@r se fog változni a dugás után, ugyan azok a lúzerek maradnak kik voltak)
Röviden: a 14-15 évesen elvesztett "kur@@k" mert számomra azok, nem igazán élik át azt, amit egy 17 éves él át az első alkalommal.
A probléma ott kezdődik, hogy azok, akik 14-15 vagy talán még 16 évesen lefekszenek egy pasival, úgy gondolják, hogy hivatásosan is nők lettek, pedig csak hivatásos "kur@@k".
Azt gondolják ez dicsőség, illetve ettől majd "menők" lesznek a pasik szemében. Mellesleg személyiség változás is történik bizonyos értelemben, és erre egy 14-16 éves kiscsaj nincs felkészülve.
u.i: 18 éves fiú lennék én, és eddig is csak olyan csajjal kerültem bármilyen viszonyba, aki 16 éves koráig legalább szűz volt, és ezután is csak így keresek partnert.
+1: A férfiaknál nemigen van szüzesség. Már csak azért sem, mert a férfi génileg vonzódik egy nőhöz szexuálisan, míg a nő első sorban érzelmi kötődésre vágyik. Ha a férfi megtartoztatja magát, akkor is vagy álmában vagy más módszerrel fog elmenni, míg a nőt ilyen probléma nem gyötri.
(pszichológusi vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!