Miért gondoljátok ezt? Pasikhoz szól
Figyelt kérdés
Ha kiderül az adott nőről hogy már jóval 20 felett jár és nem élt nemi életet,azzal valami nincs rendben belül,és külsőleg sem? Miért kell erre gondolni?2012. febr. 18. 13:32
1/14 anonim válasza:
Nem gondoljuk ezt. En legalábbis nem
2/14 anonim válasza:
Én inkább arra gondolnék ,hogy esetleg fél valamitöl.Te is ilyen lennél kedves kérdezö?
3/14 anonim válasza:
Fordítva: a lányok miért gondolják ugyanezt egy 20feletti szűz férfiról?:D
5/14 anonim válasza:
Nekem inkább felkeltik az érdeklődésemet, mármint akkor ha amúgy jól néznek ki és úgy szüzek...
6/14 A kérdező kommentje:
a legtöbb kérdésben amit végigolvastam,a válaszok többségében ez állt úgy általánosságban:ha szűz akkor vele valami külsőleg nincs rendben,vagy ha éppen jól néz ki akkor valami pszichológiai baja van...Elgondolkodtató
2012. febr. 18. 13:37
7/14 anonim válasza:
Nyilván a félelmeiket fejezik ki: attól félnek, hogy az illető csaj mondjuk frigid, tehát ővele normális nemi életük soha nem lesz. Nem tudják elképzelni, hogy némelyek esetleg valóban vallásos motivációval vagy azért őrizték meg a szüzességüket, mert még nem találták meg az igazit.
8/14 anonim válasza:
Szerintem inkább belül van gond.Vagy pedig állandóan tanult és nem volt ideje/lehetősége semminemű kapcsolatra...Ismerek ilyet,de az már 25 felett...
9/14 Csokasi-a81 válasza:
Nem gondolom, hogy baja lenne az illetőnek, de nem is zárja ki
10/14 anonim válasza:
Ismerek ilyet, fiatalon mindenkit lerázott, mert ő egy nála idősebb foglalt pasiba volt belebetegedve. Most 2x éves, mondhatni még pasija sem volt, pedig jó csaj. Külsőleg rendben van, belsőleg ezek szerint ( ez relatív ) nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!