Mik a tapasztalataitok a szűz lányokkal srácok? Illetve szűz lányok, ti milyenek vagytok jellemre?
Figyelt kérdés
Jellemre értem. Én ismerek olyan szűz lányt, aki fenomenális személyiség (életvidám, humoros, kedves, pörgős) de olyat is, aki besavanyodott, életunt, kedvetlen. Nos magam már tapasztalt vagyok, de egyre inkább hajlok afelé, hogy szűz lányt keressek barátnőnek, mert legtöbbüknél észrevettem azt az érzelmi stabilitást, romlatlanságot, ami a "nagyon nem" szüzeknél már nincs meg, nem jellemző.
Kor jöhet!
2013. nov. 5. 17:08
1/14 anonim válasza:
Hülye általánosítás megint. Nincs összefüggés, szűz lány is tud teljes életet élni stbstb
2/14 anonim válasza:
minden nő szűznek indul, mitől lenne bennük közös fogyi?
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2013. nov. 5. 17:37
6/14 anonim válasza:
Én magamból indulok ki, én azért nem vesztettem még el, mert nagyon megválogatom a fiúkat. Stabil vagyok érzelmileg, sőt stabilabb is mint kellene, magasak az elvárásaim és ahhoz h egy fiúra felfigyeljek lenni kell benne valami különlegesnek,
7/14 anonim válasza:
# 6
Akkor szűz leszel 20 év múlva is!
8/14 anonim válasza:
Az a jó az egészben, hogy BÁRMIKOR meg tudnék kapni egy férfit szexre. Nem biztos, hogy egy topmodel pasit, de egy buliban könnyen fel tudnék szedni egy fiút 'csak arra'. Szóval rajtam múlik a dolog, és ezzel mindig tisztában voltam és vagyok!
9/14 anonim válasza:
Hát én rohadtul nem voltam érzelmileg stabil, többek között ezért volt az, hogy 22 voltam, mikor először szexeltem valakivel.
Egyébként harsány, nagyszájú, vicces vagyok/voltam mindig is.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó éjt!
2013. nov. 5. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!