Mik a tapasztalataitok a szűz lányokkal srácok? Illetve szűz lányok, ti milyenek vagytok jellemre?
Jellemre értem. Én ismerek olyan szűz lányt, aki fenomenális személyiség (életvidám, humoros, kedves, pörgős) de olyat is, aki besavanyodott, életunt, kedvetlen. Nos magam már tapasztalt vagyok, de egyre inkább hajlok afelé, hogy szűz lányt keressek barátnőnek, mert legtöbbüknél észrevettem azt az érzelmi stabilitást, romlatlanságot, ami a "nagyon nem" szüzeknél már nincs meg, nem jellemző.
Kor jöhet!
# 8
Kb. úgy tudlak elképzelni, hogy kicsit egoista, kicsit makacs, nagyravágyó csaj lehetsz. Javítsd ki, ha tévedek.
Az a jó az egészben, hogy BÁRMIKOR meg tudnék kapni egy férfit szexre. Nem biztos, hogy egy topmodel pasit, de egy buliban könnyen fel tudnék szedni egy fiút 'csak arra'. Szóval rajtam múlik a dolog, és ezzel mindig tisztában voltam és vagyok!
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat a
- Ezzel tetszőleges randa nő is pont így van. Ettől ne legyen nagy önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!