Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lett ilyen divatos ez a...

Miért lett ilyen divatos ez a szüzességi téma, nem gondoljátok, hogy lerágott csont az egész?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember korhoz köti, hogy mikor illik elveszteni, nem igazán értem, miért mert egyáltalán nem korfüggő! Minden ember más időszakban érik meg valaki 14 évesen vagy 23 évesen némelyik meg 30 évesen. Vannak olyan emberek akiknek nem hiányzik az a tinikorszak, hogy lefekszenek fűvel fával, hanem inkább egyből komolyabb kapcsolatra mennek. A másik amit agyilag nem tudok felfogni, hogy ha van egy partner, akkor mi a büdös fenéért kell ezt eltitkolni vagy meghazudtolni? Nagyon gyerekesnek tartom ezt az egészet.
2013. dec. 14. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
de, szerintem is kiba szott unalmas, de hát ez van
2013. dec. 14. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
19 éves lány vagyok, engem nagyon is érdekel, mikor fogok már végre szexelni.
2013. dec. 14. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Itt vagyok akinek normális kapcsolat kell a ribik után 17 évesen.
2013. dec. 14. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
20 éves fiú vagyok, engem is nagyon érdekel, mikor fogok már végre szexelni.
2013. dec. 14. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:

19 voltam mikor elveszítettem.

és akkor mivan?! nem szégyenlem. most 23 vagyok, azóta 2 másik lánnyal voltam.

ha kevés kevés, ha sok sok. Mégis az érzelmekre megyek, és nemkell egyéjszaka, pedig azmeg lehetne, de nincs rá szükségem!

2013. dec. 14. 18:33
 6/10 Tarnolf ***** válasza:

Szerintem is marhaság korhoz kötni...mindenki akkor veszti el, amikor szeretné.

A partner meg a másik, de erre talán tudom a választ: Mert rengetegen félnek az emberek véleményétől, manapság talán joggal, mivel annyi szarkeverő pletykás patkány van, hogy az már hihetetlen.

2013. dec. 14. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:

20 éves kor fölött uncsi a téma, de mindig vannak olyan

15-6-7-8-9 évesek, akiknek meg ez most nagy döntés, - szóval: örökzöld.

2013. dec. 17. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy az újszülöttnek minden vicc új.

Bármikor történik, mégiscsak egy határ valakinek az életében, amikor megteszi. És nyilván előtte egy izgalmas kérdés, hogy is lesz, mi is lesz, szóval mindig jönnek újak, akik megkérdezik.

2014. jan. 30. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:
De az. Csak az ostoba 14-15 évesek ezzel akarnak felvágni, ezért is írják ki ezt a sok haszontalan kérdést.
2014. jan. 30. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Valszeg en se torodnek vele ennyire ha elveszitenem vegre szoval aki akar irjon privit lany irjon csak es budapesti, szuz 17cm fallosszal rendelkezem. 16f
2015. jan. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!