21 éves szűz fiú vagyok, szégyenlem mások előtt hogy még soha nem szexeltem és csajom se volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hazudjak? Úgyis kiderül ha hazudok nem?2014. jan. 18. 19:55
22/31 anonim válasza:
Egy prosti könnyen segít megoldani a problémát!
23/31 anonim válasza:
Nem kell kiírni a homlokodra, hogy szűz vagy... de ha majd lesz barátnőd, akkor remélhetőleg lesz egy annyira bizalmas kapcsolat köztetek, hogy el merd neki mondani :-) Jobb, ha a párod ezt tudja.
24/31 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátnőm mert (Ronda vagyok) 17/F
25/31 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok, én se voltam még nővel, de emiatt nem megyek el prostihoz, hanem fejlesztem magam! Ne hallgass a sok hülyére egyáltalán nem megoldás a prostizás!
26/31 anonim válasza:
27 leszek nemsokára, és egyetlen sok évvel ezelőtti csóknál, illetve néhány baráti ölelésnél több nekem sem jutott a nőkből eddig. Nem szégyelem, csak kicsit fura beszélni róla. A szűk baráti körön kívül nem szoktam "reklámozni". De nyitott vagyok, napestig is jöhet a szex téma mert hozzá tudok szólni, perverz humort is veszem stb, nem vagyok "prűd" egyáltalán. Elméletben tudok én, csak a gyakorlat nem jött el még. Ennyi. Hogy miért? Keveset járok társaságba, főként olyanba ahol nők is vannak. Szerintem csak ennyi az oka.
27/31 anonim válasza:
olvass pua könyveket, könnyebbé teszi a csajozást
28/31 anonim válasza:
Menyel prostik utan...egybol ellveszik a szűzeségedet..
29/31 anonim válasza:
Nem akarok kukacoskodni, de akik azt mondják hogy nőért fizetni gáz azok gondolják végig, hogy ha elmész egy buliba pénz, ha meghívod italra pénz, randi, ajándék stb. pénz. Nem azt mondom hogy a prosti jobb, igaz azért nem kell megküzdeni ez a másik oldala, de az igényes prostit nem szabad lenézni( mellesleg lehet olyan dolgokra is megtanít amire 10 másik nő se tudna). Egy 24 éves szűz fiú vagyok, nem mint ha nem jöhetett volna össze az évek során, de nem fektettem bele kellő energiát és nem érzem hogy bármiről lemaradtam volna, persze jó lett volna már kipróbálni.:D
30/31 anonim válasza:
09:13
Nem mindegy, hogy a nőtől csak szexet kapsz, vagy esetleg szerelmet is a pénzedért cserébe.
Magyarul, nem mindegy hogy közvetlen vagy közvetve fizetsz a szexért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!