Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 éves szűz fiú vagyok,...

21 éves szűz fiú vagyok, szégyenlem mások előtt hogy még soha nem szexeltem és csajom se volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hazudjak? Úgyis kiderül ha hazudok nem?

2014. jan. 18. 19:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
4%
Érdemes elmenni egy jó fizetőshöz!!.
2014. jan. 18. 20:02
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Megkockáztatom, hogy akik itt a prostit ajánlgatják, még életükben nem voltak se nővel se pasival.

Nem kell hazudni és nem kell titkolni. Nem egy mindennapi téma, hogy az ember él-e szexuális életet. Ha meg felmerül és az illető meglepődik, akkor azt úgy kell venni, hogy kinézte belőled (esetleg Ő is szívesen nyomná veled).

2014. jan. 18. 20:04
 13/31 anonim ***** válasza:
4%
Ja igazuk van a válaszolóknak! szenvedj csak ki tudja még meddig, lehet 1 hétig 1 hónapig vagy 10 évig. Hátha talán összejön valami.....Menj el egy fizetőshöz egy jóféléhez.
2014. jan. 18. 20:04
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

8as!

ez csak azért lehet, mert nem tudtad magad túltenni a dolgon...

én 20 éves szűz fiú vagyok, és kettészarom az egész témát:D jelenleg 5. barátnőmet fogyasztom immáron 3 éve, és mivel katolikus, így egy darabig még szűz is maradok... és? hol nem szarom le? engem egy nő nem (csak) a farkamnál tud boldoggá tenni.. nem vagyok se jobb, se rosszabb egy nem szűz férfihoz képest.. sőt! jól működő párkapcsolatom van, és azon kívül is egész népszerű vagyok a lányok körében (és nem pillanatnyi érdeklődésről van szó)..

sok csődör, aki falja a nőket, ugyanezt nem mondhatja el magáról.. de nesze, ők nem szüzek, én meg az vagyok:D ugyan már:)

2014. jan. 18. 20:08
 15/31 anonim ***** válasza:
szerintem is gusztustalan pénzt fizetni egy nőért... azért férfi a férfi, hogy megszerezze őt, ne pedig megvegye... mozdulj ki, járj el bulikba, legyél nyitottabb és ne a tökéletest keresd... fél éven belül tuti sikered lesz... de ha csak itt sajnáltatod magad, akkor biztos nem mész semmire
2014. jan. 18. 20:12
 16/31 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tagadd le, mert ez nagyon nagy hátrány a nőknél! Honnan derülne ki? Nincs észrevehető nyoma, mint a lányoknál. Viszont ha 21 évesen szűz vagy, akkor én is ajánlom a prostit, mert akkor valószínűleg csúnya v alacsony lehetsz, úgy pedig nincs sok esélyed ingyen elveszíteni.
2014. jan. 18. 20:18
 17/31 anonim válasza:
szerintme nem ciki:) még jó is legalább biztos nem szedek össze nemi betegséget szűz fiútól:) nyugodtabb a szex :D
2014. jan. 18. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
27%
Egy igényes prosti elmulasztja ezeket a bajaid!
2014. jan. 18. 20:20
 19/31 anonim ***** válasza:

Legyél laza. Én is szűz vagyok 23 éves létemre, párkapcsolatom sem volt még, csak egy két piás kaland. próbálok úgy tenni mintha nem zavarna a dolog, nem süllyedek el ha valaki perverz poénokkal traktál, sőt benne vagyok a mókában. Aztán majd ha úgy alakul a dolog, hogy be kéne vetni magam, majd megbeszélem vele. nem érdemes hazudni, fontos a kommunikáció.

ne menj prostihoz, akármennyire igényes csajról lenne szó, mert még rosszul is elsülhet a dolog. :)

2014. jan. 18. 20:53
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
Nézzétek... Első sorban keresd meg az okát, miért nem volt komoly kapcsolatod... Ez a legfontosabb.. Nem normális az, hogy 21-25 éves pasik szűzek legyenek. Van valami oka, ami miatt így van. Keresd meg az okot magadban, ami lehet külső vagy belső hiba vagy rossz tulajdonság, és tegyél meg mindent azért, hogy változtass!! A külsőd mindig legyen makulátlan, tiszta és igényes, sportolj! Ismerkedj az interneten is! Ne csak a modell csajok jöhessenek szóba. Legyen önbizalmad, kezdj el "alfa hím"-két viselkedni. Járj olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni! Belső tulajdonságaidat is fejleszd! Fontos a jó kommunikáció, humorérzék... Tanulj meg pár viccet, és vedd lazán a találkozót.. Ha úgy mész a randira, mintha a google-höz mennél állásinterjúra, akkor véged! Nehogy megérezze a csaj azt, hogy félsz a döntésétől, vagy tőle! Ne félj kezdeményezni, de tanulj meg olvasni a jelekből, hogy mikor szabad, mikor nem, és mikor egyenesen kötelező kezdeményezni! Űzz sportot az udvarlásból, minnél több csajt próbálsz megfűzni, annál több talasztalatod lesz.. Persze azért lehetőleg úgy, hogy ne tudja az egész város, hogy mindenkinek csapod a szelet, akinek p1nája van, és maradj tisztességes, tehát ha egy kapcsolat komolyodik, akkor a többit ne erőltesd, amíg ki nem derül, hogy mi lesz. Nagyjából ennyi... Remélem segítettem
2014. jan. 18. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!