21 éves szűz fiú vagyok, szégyenlem mások előtt hogy még soha nem szexeltem és csajom se volt. Mit tegyek?
Megkockáztatom, hogy akik itt a prostit ajánlgatják, még életükben nem voltak se nővel se pasival.
Nem kell hazudni és nem kell titkolni. Nem egy mindennapi téma, hogy az ember él-e szexuális életet. Ha meg felmerül és az illető meglepődik, akkor azt úgy kell venni, hogy kinézte belőled (esetleg Ő is szívesen nyomná veled).
8as!
ez csak azért lehet, mert nem tudtad magad túltenni a dolgon...
én 20 éves szűz fiú vagyok, és kettészarom az egész témát:D jelenleg 5. barátnőmet fogyasztom immáron 3 éve, és mivel katolikus, így egy darabig még szűz is maradok... és? hol nem szarom le? engem egy nő nem (csak) a farkamnál tud boldoggá tenni.. nem vagyok se jobb, se rosszabb egy nem szűz férfihoz képest.. sőt! jól működő párkapcsolatom van, és azon kívül is egész népszerű vagyok a lányok körében (és nem pillanatnyi érdeklődésről van szó)..
sok csődör, aki falja a nőket, ugyanezt nem mondhatja el magáról.. de nesze, ők nem szüzek, én meg az vagyok:D ugyan már:)
Legyél laza. Én is szűz vagyok 23 éves létemre, párkapcsolatom sem volt még, csak egy két piás kaland. próbálok úgy tenni mintha nem zavarna a dolog, nem süllyedek el ha valaki perverz poénokkal traktál, sőt benne vagyok a mókában. Aztán majd ha úgy alakul a dolog, hogy be kéne vetni magam, majd megbeszélem vele. nem érdemes hazudni, fontos a kommunikáció.
ne menj prostihoz, akármennyire igényes csajról lenne szó, mert még rosszul is elsülhet a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!