21 éves szűz fiú vagyok, szégyenlem mások előtt hogy még soha nem szexeltem és csajom se volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hazudjak? Úgyis kiderül ha hazudok nem?2014. jan. 18. 19:55
1/31 anonim válasza:
nem kell hazudni, hanem csak tartsd titokban
3/31 WheneverYouWant válasza:
Menj el fizetőshöz... megtanítanak mindenre...nem szégyen. önbizalmat is adhat ismerkedéshez.
4/31 anonim válasza:
Szedd össze a pénzed , és fizess meg háznál egy elit k**rvát.
5/31 anonim válasza:
Komolyan mondom most értem el azt a pontot, hogy mára elég a gyikből...
Na jó, kit is áltatok... úgyis visszanézek még :/
6/31 anonim válasza:
és ha elmész fizetőshöz változik valami?
8/31 anonim válasza:
Nekem speciel változott.
23 éves koromig nem jött össze semmi, elmentem házhoz egy gyönyörű fizetős lányhoz, masszázs is volt, fürödtünk is együtt, aztán szex szép lassan. És igen, jobban éreztem magam utána!
sokkal jobban.
És igen megnőtt az önbizalmam is.
És igen utána a lányokhoz is bátrabban közeledtem.
9/31 anonim válasza:
Nem értem miért kellene elmenni fizetős lányhoz?! Szerintem ez a legtrébb dolog, amit csak tehetsz. Inkább mozdulj ki, ismerkedj, menj el bulikba, stb, aztán majd alakul a többi. Hazudnod meg szerintem kár, előbb utóbb úgyis kiderül, az nem lesz egy jó pont. Szerintem meg amúgy sem ciki ez, sokan járnak még hasonló cipőben, mint te!
10/31 anonim válasza:
Szard már le, ki mit gondol. Én 25 éves szűz vagyok és nem érzem problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!