Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit fog szólni egy tőlem...

Mit fog szólni egy tőlem jóval fiatalabb fiú (akivel randizok) hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Én 25 vagyok, ő 21 éves. És most már el szeretném neki mondani, mert úgy érzem elég közel kerültünk egymáshoz és jobb ha időben tudja. Most vele el tudnám képzelni, hogy megtörténik a dolog. Eleve fura, hogy ennyi idősen szűz vagyok, de ráadásul egy fiatalabb fiú előtt lehet még kellemetlenebb lesz, ezért nagyon félek elmondani. Mit fog gondolni? Biztos azt hiszi, hogy tapasztalt vagyok.

2014. jan. 17. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem semlegesen viseli
2014. jan. 17. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán bejössz neki, még boldog is lesz...ha csak megdugni akar, akkor nem fog veled kínlódni...legalább kiderülnek mik a szándékai.
2014. jan. 17. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem csak megdugni akar....nem olyan. És tényleg komolyan ismerkedünk.
2014. jan. 17. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem nálad idősebb nőt is, aki valamikor 30 évesen veszítette el nála 5-6 évvel fiatalabb sráccal, nem vele kötötte össze az életét, de sose bánta meg, azóta már komoly párkapcsolatban él. Ha te úgy érzed ez a srác kedves és megérdemli, hogy neki add a szüzességedet, akkor add, nagyon jól fogod magad érezni.
2014. jan. 17. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha okos akkor örül neki. Ha idióta akkor kiakad.
2014. jan. 17. 18:39
 6/7 TheHologram ***** válasza:
Hát magamból kiindulva,én nagyon örülnék neki. Igazából én egy szűz lányt szeretnék,de 18 évesen nem sok esély van rá, viszont most meglepődtem. Mondd el neki,nem lesz gond.
2014. jan. 17. 19:21
 7/7 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ha szeret akkor örül neki, hogy ő az első. Ez amolyan megtiszteltetés neki. :)
2014. jan. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!