Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz fiúnak idősebb vagy...

Szűz fiúnak idősebb vagy fiatalabb kurv@hoz érdemesebb mennie melyikek türelmesebbek? Félek hogy ha össze jövök egy lánnyal és sokat bénázok el fogom ijeszteni.24F

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem fogod elijeszteni a lányt, főleg ha ő is szűz. :)
2012. máj. 4. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
amelyikre feláll neki :D
2012. máj. 4. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
24 évesen? pfff
2012. máj. 4. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Erre vannak a részeg ribancok... én se vagyok egy adonisz mégis ezen a héten 4 részeg csaj mászott rám (és még nem is voltam szórakozóhelyen ezen a héten, tehát az utcán másztak rám...), kábé már szinte az ágyamba másztak volna, de mivel undorítónak tartom, hogy egy csaj ennyire részeg, udvariasan elküldtem őket és mentem tovább.
2012. máj. 4. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ne k*rvázz. Az sokkal kiábrándítóbb, mint hogy szűz vagy, sőt a szüzesség egyáltalán nem kiábrándító, legalábbis szerintem, hiszen még én is az vagyok. De hasonlóak az aggodalmaim nekem is, úgyhogy valahol meg is értelek. 24/L
2012. máj. 4. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Az idősebbek megértőbbek,kevésbé kritikus a logikájuk,meg minden bizonnyal tanítani is fognak,nem csak elvenni.
2012. máj. 4. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 35 körüli nőt keress! Ők már türelmesek és kedvesek és örömmel segítenek neked. A fiatalabbak gyakran elég lelketlenek, az idősebbek között meg kevés az olyan, aki vonzó is.
2012. máj. 4. 21:29
 8/10 anonim válasza:
68%
szerintem írj üzit #5-nek, ő majd segít... :D
2012. máj. 5. 18:52
 9/10 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség k_rvával elveszíteni... ha megmondod a csajnak h még szűz vagy, meg fogja érteni! ő is volt szűz vmikor... :D lehet régen volt, de akkor is
2012. aug. 13. 00:02
 10/10 anonim válasza:
Léteznek még okos,normális,értékes lányok.Ha valóban szeret téged együtt leküzditek majd a problémát.Ha nem,akkor nem is érdemes lefeküdni,egyáltalán foglalkozni vele.:)
2012. aug. 13. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!