20 év feletti lányok! Ha találkoztok egy tőletek idősebb fiúval és kiderül h még szűz, kinevetitek vagy cseppet sem zavarna benneteket? Normális választ szeretnék köszönöm!
Miért kéne kinevetnem? Ezt nem értem.
22/L
ha már 30 körül lenne pl,akkor azért elgondolkodnék azon,h hogy is van ez!?mint ahogy a pasik is ugyanezt mondják a hasonló korú szűz lányokról!
én 22 évesen vesztettem el,tehát nem tiniribancként,vártam a megfelelő emberre!de az,h valaki mondjuk 25-30 éves korára is szűz marad pasiként,az szerintem furcsa.(20-25 évesen még nem,de ez csak az én véleményem)
bár a fene tudja,ha nekem azt mondaná a pasi,h ez a szitu,biztosan meglepődnék,de nem nevetném ki!ha tök normális,nincs semmilyen gikszer vele,akkor kit érdekel,h szűz!
és az sem zavarna,h esetleg nem működne az elején annyira a dolog!a szexualitást tanulni kell és én imádok tanulni!:)(de csak azzal akit szeretek)
24n
30körüli férfi még szűz akkor ott nagyon nagy gáz van legalábbis szerintem.Eléggé zavarna mondjuk tök mind1 hány éves az illető nem akarok szűz pasikkal lenni.
21/L
4. vagyok!
a véleményem arra alapozom,h ismerek olyan a pasit a környezetemben,aki 28 évesen volt együtt nővel először!
normális gondolkodású,jó kinézetű pasi,igaz kissé félénkebb volt az átlagnál,de ez a gyerekkorára vezethető vissza!na mindegy.
a lényeg,h nincs vele semmi baj,nem deviáns,megtört nála a jég szerencsére!kiegyensúlyozott kapcsolatban él 3. éve,szval nem hiszem,h el kellene ítélnie bárkinek is a hozzá hasonlókat.persze nyilván én ismerem a szitut leginkább,éppen ezért mondom,h jelen esetben ő egy normális ember,attól függetlenül,h később talált magának egy rendes csajt!
nem nehéz végiggondolni,manapság már 12-13 évesen is ,,ciki" szűznek lenni,mert a trend az,h a kiscsajok *urvulnak mint a szent!a srácok meg élnek a lehetőséggel,persze nem csodálkozom!
de talán ha kevesebb felszínes és agyatlan ember élne a világon,akkor nem kellene,h egy ilyen kérdés egyáltalán felmerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!