Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év feletti lányok! Ha...

20 év feletti lányok! Ha találkoztok egy tőletek idősebb fiúval és kiderül h még szűz, kinevetitek vagy cseppet sem zavarna benneteket? Normális választ szeretnék köszönöm!

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 08:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Én azt mondom hasonló a hasonlóval.Nem lenne köztünk semmi.
2011. nov. 29. 08:35
 2/23 anonim ***** válasza:
És nem nevetném ki.
2011. nov. 29. 08:36
 3/23 anonim ***** válasza:

Miért kéne kinevetnem? Ezt nem értem.

22/L

2011. nov. 29. 08:45
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

ha már 30 körül lenne pl,akkor azért elgondolkodnék azon,h hogy is van ez!?mint ahogy a pasik is ugyanezt mondják a hasonló korú szűz lányokról!

én 22 évesen vesztettem el,tehát nem tiniribancként,vártam a megfelelő emberre!de az,h valaki mondjuk 25-30 éves korára is szűz marad pasiként,az szerintem furcsa.(20-25 évesen még nem,de ez csak az én véleményem)

bár a fene tudja,ha nekem azt mondaná a pasi,h ez a szitu,biztosan meglepődnék,de nem nevetném ki!ha tök normális,nincs semmilyen gikszer vele,akkor kit érdekel,h szűz!

és az sem zavarna,h esetleg nem működne az elején annyira a dolog!a szexualitást tanulni kell és én imádok tanulni!:)(de csak azzal akit szeretek)

24n

2011. nov. 29. 08:53
 5/23 anonim ***** válasza:

30körüli férfi még szűz akkor ott nagyon nagy gáz van legalábbis szerintem.Eléggé zavarna mondjuk tök mind1 hány éves az illető nem akarok szűz pasikkal lenni.

21/L

2011. nov. 29. 09:04
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ki kellene nevetni, bár attól függ hány éves!
2011. nov. 29. 09:10
 7/23 anonim ***** válasza:

4. vagyok!

a véleményem arra alapozom,h ismerek olyan a pasit a környezetemben,aki 28 évesen volt együtt nővel először!

normális gondolkodású,jó kinézetű pasi,igaz kissé félénkebb volt az átlagnál,de ez a gyerekkorára vezethető vissza!na mindegy.

a lényeg,h nincs vele semmi baj,nem deviáns,megtört nála a jég szerencsére!kiegyensúlyozott kapcsolatban él 3. éve,szval nem hiszem,h el kellene ítélnie bárkinek is a hozzá hasonlókat.persze nyilván én ismerem a szitut leginkább,éppen ezért mondom,h jelen esetben ő egy normális ember,attól függetlenül,h később talált magának egy rendes csajt!

nem nehéz végiggondolni,manapság már 12-13 évesen is ,,ciki" szűznek lenni,mert a trend az,h a kiscsajok *urvulnak mint a szent!a srácok meg élnek a lehetőséggel,persze nem csodálkozom!

de talán ha kevesebb felszínes és agyatlan ember élne a világon,akkor nem kellene,h egy ilyen kérdés egyáltalán felmerüljön!

2011. nov. 29. 09:26
 8/23 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem nevetném ki... Egy bizonyos kor fölött furcsának találnám, de semmiképpen nem viccesnek. Ha amúgy vonzódnék hozzá, ez nem lenne kizáró.
2011. nov. 29. 09:32
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat,egyébként én egy 23 éves fiú vagyok és még szűz,sajnos még én nem találtam meg a megfelelő partnert és társat egyben ,mert én nem csak szexet szeretnék hanem barátnőt egyben!
2011. nov. 29. 09:43
 10/23 anonim ***** válasza:
miért nevetném ki, nem zavarna 20L
2011. nov. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!