20 év feletti lányok! Ha találkoztok egy tőletek idősebb fiúval és kiderül h még szűz, kinevetitek vagy cseppet sem zavarna benneteket? Normális választ szeretnék köszönöm!
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 08:32
21/23 anonim válasza:
Hát, én az a fajta szűz vagyok (nem a szó szoros értelmében szűz, de gyakorlatilag az), aki egy kapcsolat esetén nem fog várni a szexszel egyáltalán, még csak az kéne, hogy gondolkodjak rajta. Csak ehhez kapcsolat kéne, annak meg a közelébe sem jutok soha. Pedig semmilyen megfelelő emberre nem várok. (mint az agresszív kismalac)
23/23 anonim válasza:
Kinevetni biztos nem nevetném ki, de mindenesetre furcsának találnám. És zavarna biztosan. De nem a fiú miatt, én ezt nem tudnám a helyén kezelni. l25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!