Vannak még 20 év feletti szűz lányok is? Egy 20 feletti szűz fiú
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 10:28
3/22 anonim válasza:
Akkor jöhetnek hozzám, ha nem néznek ki rosszul. (mondjuk én nem vagyok az)
4/22 anonim válasza:
Vannak. :) Azt, hogy ezt 10 év múlva is el lehet-e mondani, már nem tudom.. XD
6/22 anonim válasza:
A legjobb barátnőm 20 és fél éves, és még szűz. Én 19 és fél vagyok, és szintén (bár, ha a mostani kapcsolatom ilyen marad, amilyen most, akkor mág nem sokáig:))).
7/22 anonim válasza:
Nekem is van egy 20 éves lány ismerősöm, aki még szűz.
9/22 anonim válasza:
25 vagyok,szűz vagyok és ez 10 év múlva is így lesz.Az hülyeség,hogy a szűz lányok rondák,van akit csak nem érdekel a szex.Ez vagyok én.
25/N
10/22 anonim válasza:
Én sem vagyok ronda, nagyon is adok magamra és mégis szűz vagyok még. Aki szép, vagy legalábbis nem bányarém, az már össze-vissza kefél azt hiszitek? Sosem feküdnék le valakivel, akivel nem komoly a kapcsolatom. Nekem csak egy olyan emberrel működne a szex, akibe nagyon szerelmes is lennék. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!