Egy idősebb pasinak az csalódás, ha megtudja, hogy a fiatalabb barátnője még szűz?
18 vagyok és még nem feküdtem le senkivel, csak csókolóztam, meg pettingeltünk, de "az" nem történt meg senkivel, mert nem voltam szerelmes. Most van egy barátom 1 hónapja, 27 éves, értelmes, okos és nagyon jól kijövünk, de még nem tudja, hogy én szűz vagyok és félek, hogy ez hátrány lenne számára.
Kioktatást nem kérek, ha csak belémkötni tudsz, akkor ne írj kérlek.
Nekem ez izgató is lenne, nemhogy csalódás. 30/f
Szerintem egyáltalán ne félj. Ha jól kijössz vele, miért ne mondanád el ezt? Ha normális az illető, kifejezetten oda fog figyelni, segíteni fog, hogy minden jó legyen.
Egyébként erre a figyelemre a legtöbb nőnek szüksége lenne.
Szerintem örülni fog. És 18 évesen ez egyáltalán nem ciki, sőt, becsülendő dolog. Ha valóban értelmes, okos srác, akkor ő is így fogja látni. Szóval ne aggódj, egyszer ha úgy alakul, hogy ilyesmiről beszélgettek, tereld úgy a témát, hogy elmesélje hány barátnője volt eddig, stb, és úgyis rá fog kérdezni, hány pasival feküdtél le. És mond neki azt,a mit itt is írtál, hogy jah, történt ez-az, de konkrétan nem, mert nem voltál szerelmes. Egykapcsolatban a legfontosabb az őszinteség.
24/N
12:43
Sajnos a mai lányoknak csalódás egy szűz fiú.... Férfiaknak el kell fogadni ha ők szűzek, de bezzeg a lányok kiröghetik a fiúkat...
Szóval sajnos ők sem valami okosak és elfogadóak ha így gondolkodnak egyes lányok és fiúk.. ahogy nagyjából írtad
Nem fog gond lenni kérdező, de jusson eszedbe, ha netán egy szűz feiú kerül az életdbe nem lenézni mint egy állatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!