A párom kinevetne, ha elmondanám neki, hogy még szűz vagyok? Igazából szégyenlem. Vagy nem kellenne? 19/L
ha ki nevet akkor hulye, nem kell szegyenld magad ezert sot jo h meg ennyi idosen meg van neked
24 fiu
Ha ezért kinevet, akkor tuti nem is érdemli meg, hogy egy ilyen nagyszerű lány neki adja az első éjszakáját.
Na szégyelld!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Most megnyugodtam kicsit. :)
Csak azért kérdeztem, mert a mai csajok már legalább 13-14 évesen élnek nemi életet, én pedig 19 évesen még nem. Igazából nem akarom akárkivel elveszíteni.
Én 21 vagyok és szintén 4 betűs.Szégyenlem,de annyira,h mindenkinek azt hazudom,hogy nem.Elhiszik mert nem 4betűs a viselkedésem,de nekem ciki és másoknak is.1 barátom szerint nem az,még a legjobb barátnőm is kiröhögött ezért vagyok gátlásos már 18 éves koromtól.Amúgy tényleg egy plázapicu vagyok ezzel a különbséggel,minden meg volt már kivéve azt.Sok oka van.Apám aki konzervatív és az első barátomat 15 évesen elüldözte,azóta nem tud semmit,anyám azért verte mert már nem volt 4 betűs amikor hozzáment,talán ez is az indok és vhányszor odáig jutok,hogy szex,begörcsölök lelkileg és nem bírom megtenni.Addig a pettingel minden okés.Azthiszem érzelmileg is egy nyomorék vagyok,emiatt és amúgy is.Alapból viszont tényleg nem vagyok gátlásos,imádok flörtölni,szeretni,pettingelni csak ez.És igen én is szégyenlem,de nagyon,annyira,hogy vannak sokszor olyan gondolataim,hogy jobb lenne ha apácának vonulnék,vagy csak nem lennék.Pedig tényleg szép arcom van,a testem nem makulátlan,de ennyi.Viszont ez a 4 betűsség sokkol és tudom,hogy a fiúkat is,mert barátokkal is beszélünk erről(persze én lapulok) és tényleg mindenki szerint ez már irtó ciki.Pedig igazi barátaim.Aki azt mondja,hogy nem,arról azt képzelem,hogy szánalomból mondja,hogy nem baj,de belül kinevet.Sok helyen ugyanezt olvasom,mármint,hogy ciki és szerintem is az igen.Ha lett volna lelkierőm már megtettem volna 16 évesen,igen meg kellett volna,mert így egy bányarémnek érzem magam,egy senkinek egy aggszűz Susa Boyle-nak:(Hiába mondjátok hogy nem baj ez,mert nem ment rajtad végig annyi srác,de akkor is ciki,mert nincs tapasztalatom ennyi idősen sem és ez nevetséges.
Neked még van időd.Tedd meg amíg megteheted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!