Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A párom kinevetne, ha elmondan...

A párom kinevetne, ha elmondanám neki, hogy még szűz vagyok? Igazából szégyenlem. Vagy nem kellenne? 19/L

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 20:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
20:42-nek: én sem tudom, hogy-hogy reagálna rá...vajon kinevetne-e vagy ilyesmi. úgy érzem mégis ő lenne az akinek odaadnám, mert nagyon szeretem, és ő is szeret.
2009. máj. 29. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát lányok én 30/f vagyok akkor én mit mondjak?:-)
2009. máj. 29. 21:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy kinevetne,és én 19 voltam amikor elveszítettem ,szerintem nincs ebben semmi szégyelni való!:)Minden ember máskor érik meg rá,nem vagyunk egyformák:)23/L
2009. máj. 29. 21:15
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Bocs,de,hogy képzelitek,hogy lepontoztok ráadásul 0-ra egy őszinte történetért.Tegyétek már a szívetekre a kezetek és kérdezzétek meg magatoktól,hogy hány olyan ismerősötök van,vagy hány olyan lány vagy fiú ismerősötök aki kiröhög emiatt?És még ha nem is ők,de a többség.Nehogy azt mondjátok már,hogy nem,mert igenis de.Én elég naív vagyok de ti még rajtam is túl tesztek és mellesleg pofátlanok és szánalmasok is vagytok,mert az őszinteségért 0-ra értékeltetek
2009. máj. 29. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
21:01-es vagyok. Biztosan vannak olyanok akik kiröhögnek majd, de vígasztaljon a tény benneteket hogy vannak olyan pasik is akik 30-40 éves korukig szüzek maradnak.
2009. máj. 29. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
en 22 elmultam, meg senkivel sem voltam, nem egyszer elofordult mar, hogy a baratnoim osszenevettek a hatam mogott, de engem cseppet sem erdekel. Nem talaltam meg a megfelo partnert addig varok mig eljon. Volt olyan akit nagyon szerettem de neki csak egy ket ejszaka lett volna, ezert nem adtam. Varok! Es nem szegyellem.
2009. máj. 29. 22:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hohó..elolvastad a kérdés??itt nem az ismerősökről meg a barátokról van szó hogy kiröhögik e vagy nem!hanem a saját párjáról,és ha szereti a párja akkor nem fogja kiröhögni sőt némely pasi még örül is neki!!
2009. máj. 29. 22:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj lánygyerek ne agyalj ilyen butaságokon! Ha szeret vagy legalábbis minimálisan tisztel, akkor nem fog ilyenért kinevetni. Az a legnagyobb bunkóság lenne tőle, és nem hiszem, hogy egy bunkóval járnál, és egy bunkót szeretnél.

Én is 19 éves lány vagyok és szűz. Eddig két barátom volt. Elmondom az én sztoriimat, hátha megnyugtatnak.

Az első barátomat majdnem 19 évesen ismertem meg. Ő már 26 is elmúlott. Az én részemről szerelem volt első látásra, de nagyon féltem, hogy mi lesz, ha megtudja, hiszen ő már érett férfi. Amikor nagy pironkodva elmondtam neki, hogy én rajta kívül nem is csókolóztam mással, annyit mondott, hogy megtiszteltetés számára, hogy ő adhatta az első csókot. Aztán mondtam neki, hogy de ugye tudja, hogy én még szűz vagyok, erre meg azt mondta, hogy gondolta a csókból, és ezen ne izguljak. Ha majd eljutunk oda, hogy csóknál több legyen, akkor természetesen óvatos lesz, és tisztában van vele, hogy egy lány számára mennyire fontos az első, és szívből örül neki, hogy nem ment végigrajtam a fél város. És őt egyáltalán nem zavarja. Azóta szakítottunk, de nem ezért, hanem a távolság megölte a kapcsolatunkat, de nagyon rendes volt, mert nem élt vissza a helyzetével. Megkaphatott volna, de nem tett magáévá. Ő egy igazi úriember, ilyen fiút kíván minden szülő a gyereke mellé. Így értettem is, hogy az ő csőrét miért nem zavarta ez.

A második barátom az ő szöges ellentéte. Főiskolás, aki az egyéjszakás kalandokat nem vetette meg, és rengeteg lánnyal volt dolga. Ezt tudtam róla, így amikor előjött a téma, nagyon féltem, hogy mi lesz. De ő sem nevetett ki. Pedig az ő szemében ez nem olyan nagy érték, mint az első barátom szemében, de mégsem gondolta azt, hogy ez égő vagy ciki lenne. Őt sem zavarta, és mondta, hogy most ne érezzem magam kevesebbnek ezért. Ő elfogad így, és ha majd odajutunk, hát majd ő elveszi. Hát mondjuk vele sem jutottunk el oda, mert én kidobtam, de ez más tészta.

Csak azért írtam le a történeteimet, hogy lásd ez nem böki egy fiú szemét sem. Nem zavarja őket, nem olyan dolog, amit szégyellni kellene. Bőven időben vagy. És igen, el kellene mondanod, hogy tudja a barátod, hogy türelmesebbnek és óvatosabbnak kell lennie, és így még elnézőbb is lesz, ha esetleg bénázol az elején. És egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. És ne foszd meg a barátod attól az örömtől, hogy tudhassa, hogy ő az első, akiben annyira megbízol, hogy neki adod magad. Szóval hajrá! Ha legközelebb témánál lesztek, akkor mond el neki nyugodtan. Örülni fog, hogy ennyire megbízol benne, hogy ezt a titkodat is megosztod vele.

2009. máj. 29. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
HA valóban szeret nem fog kinevetni. nekem is a barátom volt az első 19évesen:)
2009. máj. 30. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Hello

Én 32/f vagyok és szűz. Soha nem volt még barátnőm. Tehát ne aggódj.

2010. máj. 8. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!