Ciki hogy 22 évesen még szűz vagyok?
Már 3x megkérdezték/megkérdezted a héten.
Nem annyira ciki.
de ha gondolod én is felajánlom a szüzességem neked, veszítsük el együtt :)
Héten ettől függetlenül már harmadszor látom.
és rendes választ adtam, felajánlottam az ártatlanságom neked, a tiédért cserébe.
hogy ciki-e? a sok h*lye ember nézete szerint az.
de szerintem meg egy szép normális lány esetében becsülendő de kerülendő mert ha ennyi évesen még szűz azt hinném, hogy 2 évig kell udvarolnom legalább mire megadná magát
Közömbösen hat rám. Mondhatni, "leszarom", hogy korhű legyek :)
28/f
Ciki, ha 23 éves férfi létemre még sose láttam végig a Mátrixot, mert unalmasnak tartom? Vagy hogy még sosem voltam Romániában, pedig itt van egy köpésre? Esetleg az, hogy egyetemista lévén még nem ittam Jack Danielst?
Hasonló kaliberű kérdések ezek.
Vicces, hogy a nagy nyugati, fejlett népek hogy lenézik a meglévő afrikai/d-amcsi törzseket a "barbár" szokásaik végett, aztán ugyanazt műveljük mi, csak pepitában.
Amúgy a kérdésre röviden válaszolva: Nem, nem ciki. És ha normális emberrel keveredsz össze, akkor hatalmas megtiszteltetésnek fogja venni, hogy Ő az első ember, akivel ezt hajlandó vagy átélni. FIÚK! Ez nektek is szól! Miután még jönne pár kérdés "lány nem gond, ha szűz, de ha fiú, akkor igen" alaptémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!