Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez bele fér egy...

Szerintetek ez bele fér egy baráti kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal 3 éves korunk óta vagyunk barátok , és szó szerint vele volt minden elsőm. 13 évesen vele volt az első csókom , mi nap kaptam egy nagyon rossz hírt , és ő úgy vigasztalt meg hogy megcsókolt utána minden ment magától... Egyáltalán nem bántam meg. Mikor magányosak , vagy szomorúak , vagy egy pillanat nagyon szép sokszor csak megcsókoljuk egymást. Sosem jött témába hogy mi is kettőnk kapcsolata , egyszerűen csak jönnek az ilyenek , és utána úgy viselkedünk mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és úgy viselkedünk mint ha nem történt volna semmi. Nagyon össze vagyok zavarodva...

15/L

2014. jan. 11. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez már több, mint barátság!
2014. jan. 12. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem őszintén szólva már a (nemlétező) tököm tele van ezzel a "ha járunk, elveszítem" dumával. Mégis hogyan? Ha nem működik, legfeljebb megdumáljátok és békés úton szétmentek, hogy aztán normális barátság kerékvágásában mehessenek tovább a dolgok. Ez esetben igen valószínű, hogy olyan módon nem vágynátok egymásra többé, mint most. Csak megfelelő érzelmi intelligencia kell hozzà és az, hogy egyikőtök se kacsintgasson ki a kapcsolatból sunyiban, nem több. Miért jobb így nyújtózkodni a végtelenbe és el nem érni egymást? Pont ezzel növelitek meg a különválás esélyeit, mert mint mondjátok, a kapcsolataitok rovására megy a másik, ami előbb-utóbb hanyagolást fog maga után vonni, ha valaha mással terveznétek tartós kapcsolatot kialakítani.

Szintén 15/L

2014. jan. 13. 00:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha ennyire vágott , ezt a szakításos témát , akkor látszik hogy nem voltál még igazán szerelmes. Tudod ha úgy igazából szerelmes vagy valakibe , jártok , még annál is jobban szereted mint amennyire most , és utána szakítotok. Tegyük fel hogy nem csalja meg egyik fél sem a másikat, nem csak azért válhatunk el mert elhidegültünk egymástól. Azért is elválhatunk mert valami eset szétválaszt , félreértések miatt , vannak az életben olyan helyzetek amikor a szerelem kevés. A szüleimnél ez saját szemmel néztem végig. És utána mi lesz ? Nem fogunk már soha az életben barátok lenni , szerintem az a legképmutatóbb mikor azt mondja valaki egy szakítás után : Hát legyünk barátok. Ha ez nem jön be , soha sem lesz olyan viszonyunk.
2014. jan. 13. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a baj a gondolkodásmódoddal, hogy fogalmakhoz ragaszkodsz és a mondvacsinált definícióikhoz, nem pedig ahhoz, amit valójában lefednek. Csókolóztok, szexeltek, megbeszéltek mindent. Áruld el nekem, egy "hivatalosan", szavakkal párkapcsolattá nyilvánított kapcsolat mennyiben tér el ettől. Lényegében mi változna meg onnantól kezdve, hogy kimondjátok, hogy jártok? Bejön a megcsalás lehetősége, ennyi. Egy ideális kapcsolatban a felek pontosan azt csinálják, amit ti egymással.

A másik: felsorolnál nekem néhány olyan szétválasztó körülményt, ami a jelenlegi, extrákkal fűszerezett barátságotok egyes tényezőinek nem áll az útjába, de ha járnátok, már problémát jelentene? A távkapcsolat akkor is távkapcsolatba menne át, ha minden a mostani állapotában maradna, fent fejtettem ki, miért. De felőlem rendben, legyen igazad, nyilván fogalmam sincs, miről beszélek, csak mert más véleményen vagyok, mint te.

2014. jan. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!