Szerintetek ez bele fér egy baráti kapcsolatba?
A legjobb barátommal 3 éves korunk óta vagyunk barátok , és szó szerint vele volt minden elsőm. 13 évesen vele volt az első csókom , mi nap kaptam egy nagyon rossz hírt , és ő úgy vigasztalt meg hogy megcsókolt utána minden ment magától... Egyáltalán nem bántam meg. Mikor magányosak , vagy szomorúak , vagy egy pillanat nagyon szép sokszor csak megcsókoljuk egymást. Sosem jött témába hogy mi is kettőnk kapcsolata , egyszerűen csak jönnek az ilyenek , és utána úgy viselkedünk mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és úgy viselkedünk mint ha nem történt volna semmi. Nagyon össze vagyok zavarodva...
15/L
"nekem meg a pasijaim...."
15 évesen a pasijaim...hány volt már???? :D
Édes istenem ezeket a kérdéseket+válaszokat "öreg" fejjel elolvasom és jókat nevetek...
25F
Hidd el sokkal jobban fogod sajnálni, ha nem lépsz semmit. Mert csak azt bánod meg nagyon amit nem lépsz meg. Én is, még ha rosszul is sült el a dolog de amit megtettem kevésbé bánok. Mert ott van benne annál amit nem tetem meg, hogy mi lett volna ha...
És ez rossz. Próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!