Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez bele fér egy...

Szerintetek ez bele fér egy baráti kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal 3 éves korunk óta vagyunk barátok , és szó szerint vele volt minden elsőm. 13 évesen vele volt az első csókom , mi nap kaptam egy nagyon rossz hírt , és ő úgy vigasztalt meg hogy megcsókolt utána minden ment magától... Egyáltalán nem bántam meg. Mikor magányosak , vagy szomorúak , vagy egy pillanat nagyon szép sokszor csak megcsókoljuk egymást. Sosem jött témába hogy mi is kettőnk kapcsolata , egyszerűen csak jönnek az ilyenek , és utána úgy viselkedünk mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és úgy viselkedünk mint ha nem történt volna semmi. Nagyon össze vagyok zavarodva...

15/L

2014. jan. 11. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És egyikőtöknek sem járt még mással? Mit szólnál ha a srác dugna egy másik csajt rendszeresen?
2014. jan. 11. 20:51
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez szerelem mely mindenre gyógyír lehet
2014. jan. 11. 20:52
 3/14 A kérdező kommentje:
De , előfordult már , de akkor felfüggesztettük , még egyikünknek sem volt hosszabb távú kapcsolata , max 2 hét , neki a csajok nem bírják hogy annyit van velem együtt , nekem meg a pasijaim....
2014. jan. 11. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Lelki társak vagytok, még ha furán hangzik is. Jó neked, tartsd meg, ne engedd el magad mellől, lépjetek előre, tovább.
2014. jan. 11. 20:56
 5/14 A kérdező kommentje:
és mi van ha megpróbálkozunk egy kapcsolattal és elveszítem ? o.O
2014. jan. 11. 20:57
 6/14 anonim ***** válasza:
mostmár szexpajtik is nem csak lelkitársak :) aztán majd eldől, hogy mikor unja meg a csávó...
2014. jan. 11. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:

"nekem meg a pasijaim...."

15 évesen a pasijaim...hány volt már???? :D

2014. jan. 11. 20:58
 8/14 A kérdező kommentje:
nem sok , 3
2014. jan. 11. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Édes istenem ezeket a kérdéseket+válaszokat "öreg" fejjel elolvasom és jókat nevetek...

25F

2014. jan. 11. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Hidd el sokkal jobban fogod sajnálni, ha nem lépsz semmit. Mert csak azt bánod meg nagyon amit nem lépsz meg. Én is, még ha rosszul is sült el a dolog de amit megtettem kevésbé bánok. Mert ott van benne annál amit nem tetem meg, hogy mi lett volna ha...

És ez rossz. Próbáljátok ki.

2014. jan. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!