Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy kötetlen baráti-szeretői kapcsolat, pontosan mi fér bele egy ilyen "kapcsolatba"?
Nekem is volt ilyen kapcsolatom és nagyonis működött! Barátok voltunk, (nem igaz barátok, csak amolyan munkahelyen megismerkedett barátok) és lassan mindkettőnknek derengett, hogy jó lenne hancúrozni egymással. Elég sokáig tartott.
Nem voltak kötelezettségek, nem volt balhé, sem számonkérés... Kényelmes és élvezhető. Amikor egyikünket elkapta a gépszíj, találkoztunk, jól éreztük magunkat és mindenki ment a saját dolgára.
Ő szexelt más nőkkel, de nekem nem volt akkor kapcsolatom senkivel.
Mi egyáltalán nem akartunk egymástól komoly kapcsolatot. Mert akkor ez esett jól. És nem is beszéltünk róla, hogy lehet-e ettől több közöttünk. Szerintem ez a lehetőség fel sem merült egyikőnkben sem.
Aztán képbe került egy férfi, aki iránt komolyan elkezdtem érdeklődni és véget vetettem a testi kapcsolatnak. Nálam a kettő együtt nem működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!