Szerintetek megtegyem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még mindig szűz. Nem azért akarom elveszíteni a szüzességem hogy ne legyek az, mert ciki, hanem mert már nagyon vágyom a szexre. Azért vagyok még mindig szűz mert eddig vártam hogy majd szerelmes leszek. De még barátom se volt, semmi. Elég nehezen ismerkedek fiúkkal, mert egyszerűen nem tudok velük miről beszélni, és nagyon zavarba jövök ha bármi olyan helyzetbe kerülök. Úgyhogy nem hiszem hogy mostanában lesz komoly kapcsolatom, és már nem bírok tovább várni, úgy vagyok vele hogy jó lesz így is. Van egy 24 éves fiú, vele szeretném. Ő tapasztalt, volt már többször is szűz lánnyal, és nagyon odafigyelne rám. Azt mondta hogy tetszem neki, de ő csak szexet szeretne. Másfél hete beszélgetünk facebookon, úgyhogy valamennyire megismertük egymást. Már meg is beszéltük hogy találkozunk vasárnap. Attól félek csak egy kicsit hogy fájni fog, mert elég nagy van neki. Szerintetek megtegyem vele?2014. jan. 8. 21:02
11/17 anonim válasza:
tudom hogy nehéz lehet, de nem érné meg :/ hidd el
12/17 anonim válasza:
Egy biztos: ne tedd meg az első alkalommal, amikor ágybabújtok.
Ha már több évig nem tetted meg, akkor most ne siesd el.
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Ezt hogy értetted?
"ne tedd meg az első alkalommal, amikor ágybabújtok."
2014. jan. 16. 15:43
14/17 anonim válasza:
Hogy ne azzal kezdjétek, hogy az első alkalommal elveszted a szüzességed.
Gondolom nem sok férfitestet ismersz még, így ha csak pettingeltek, esetleg orális szex lesz, akkor is új élményekkel gazdagodsz.Közben kiderül, tényleg figyelmes-e a srác, jól esik-e az érintése, jó-e vele az ágyban.
Én néhány alkalmat rászánnék az "ismerkedésre", ami nem jelenti azt, hogy akkor ne elégülnétek ki mindketten.
15/17 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó lenne, de sajnos elég messze lakunk egymástól. Ő miskolci, én meg szentesi vagyok. Holnap fogunk találkozni, ő jön el ide. Én nem tudok, mert ez egész napos dolog lenne az utazással együtt és nem tudnék mit mondani a szüleimnek, hogy hol vagyok. Neki ez elég sokba is kerül, mert meg kell vennie a vonatjegyeket és egy szobát is kiveszünk valahol, mert nálunk nem lehetünk. Úgyhogy ezek miatt lehet hogy nem is fogunk tudni többször találkozni.
2014. jan. 17. 15:16
16/17 anonim válasza:
Nem kellett volna belemenj, akkor inkább ismerkedtél volna rendes srácokkal, így szerintem meg fogod bánni, főleg azért, mert te sem voltál benne biztos
17/17 anonim válasza:
Szerintem rosszul döntesz, hogy először látod életedben (!) és neki adod a szüzességed.
Másfél hét facebookozás után!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!