Nem tudom h megtegyem e vele? (16l)
Figyelt kérdés
Nincs pasim, de van egy nagyon jó barátom . Mindent megdumálok vele mert megértő, meg lehet vele mindent beszélni és őszinte is. 100%-ig megbízok benne és le is feküdnék velem és erről már beszéltem vele és ő is így van vele. (napra pontosan egy évvel fiatalabb) Már volt róla szó de akkor még nem voltam kész mert nagyon féltem fájdalomtól. Egy ideje már nagyon izgat ez a gondolat de nem tudom h helyes lenne e így megtenni nem szerelemből.Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást. Szerintetek mit csináljak?2013. nov. 14. 21:54
2/34 anonim válasza:
Tönkreteszitek a barátságotokat. Ne.
5/34 anonim válasza:
Ha lefekszel vele akkor számolj azzal is h lőttek a barátságotoknak! :) Mi fontosabb neked? Fél-1 óra (talán) öröm, vagy hosszan tartó barátság?!...
6/34 anonim válasza:
Szánalom. 16 évesen miért? Te is csak menő akarsz lenni, közben meg egyáltalán nem vagy érett. Ilyen baromságokon rinyálsz....
8/34 anonim válasza:
Az írásod alapján is gyerek vagy még egyrészt meg félsz a fájdalomtól? Akkor ne egy csíra kis 15 évessel kezdjél mert rohadtul nem fog érteni hozzá.
9/34 anonim válasza:
A legnagyobb baromság az, hogy szerelemből kell lefeküdni valakivel. Dehogy!! Még elsőnek sem! Ígyse-úgyse kellemes, jobb rajta minél hamarabb túlesni.
10/34 anonim válasza:
ha meg akarod bánni késöbb akkor csináld. AZtán hamarosan jön egy szerelem és akkor nagyon fogod sjanálni hogy ezt akis időt már nem birtad ki. Egyébként amig igy félsz töle addig nem is vagy rá érett lelkileg. AMikro érett leszel rá már nem fogsz igy félni. Hidd el még korai lenne neked, föleg nem szerelemben. Tudod nem ugyanaz mint amikro szerelmesek avgytok egymásban meg amikor csak ugy legyünk túl rajta csinálja egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!