Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 8honapja járok a pasimal,...

8honapja járok a pasimal, szeretem, bár man a 8honap alat volthogy szakitot, de sikerült kibékülnöm vele. Most hiv hogy menjek el hozá, és sejtem hogy megtörténhet a dolog, megtegyem? 16L

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
csak ha szereted :S
2009. dec. 22. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért mi mondjuk meg neked ,hogy oda-e add neki a szüzességed ami egy nőnek az egyik legfontosabb sztem....Szereted? Szted ő szeret téged?Jól megvagytok jó a kapcsolatotok?Szívesen oda adnád neki és nem bánnád meg? Ha ezekre igen a válasz akkor igen....Késöbb Írd már le ,h hogy döntöttél és mi a helyzet:P
2009. dec. 22. 00:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szeretem,öis azt mondja, de mivan ha csak azé mondja..mán egyszer dobot,sikerült rávenem hogy legyünk barátok, majd hogy megint járjunk, ez egy honapja volt kb. Mivan ha asztán megint csakugy lazán leráz??
2009. dec. 22. 00:24
 4/7 A kérdező kommentje:
leirtam hony mia hejzet,és láthatod nemis ojan egyszerü!
2009. dec. 22. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok megint ez azt jelenti ,hogy nembízol meg benne....Pedig már 8 hónapja együtt vagytok Ez elég gáz ,hogy 8 hónap alatt nem ismerted ki annyira ,hogy csak arra kellenél-e neki vagy pedig tényleg szeret ezt neked kell tudnod mi nem ismerünk titeket.De sztem 8 hónapot nem vár arra egy csávó hogy meg dughassa a csajt aztán ott hagyja ezt azért kétlem.Mondjuk nemtudom mennyit találkoztok stb...
2009. dec. 22. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:

"man alat szakitot hozá azé mán hony hejzetojan egyszerü"

És még ki se emeltem az összes hibát, te jó ég... Így is beszélsz, vagy csak így írsz? Ne haragudj, nyugodtan lepontozhatsz, de ez döbbenet, akárcsak a Maunika-showban.

Amúgy szerintem még várj a szüzességed elvesztésével, ha nem akarod, hogy két héttel az eset után szakítson veled újra.

2009. dec. 22. 00:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem magyarora, te meg nem magyartanár vagy , de amugy köx!ja és nem pontozlak le!:-)
2009. dec. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!