Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom h megtegyem e vele?...

Nem tudom h megtegyem e vele? (16l)

Figyelt kérdés
Nincs pasim, de van egy nagyon jó barátom . Mindent megdumálok vele mert megértő, meg lehet vele mindent beszélni és őszinte is. 100%-ig megbízok benne és le is feküdnék velem és erről már beszéltem vele és ő is így van vele. (napra pontosan egy évvel fiatalabb) Már volt róla szó de akkor még nem voltam kész mert nagyon féltem fájdalomtól. Egy ideje már nagyon izgat ez a gondolat de nem tudom h helyes lenne e így megtenni nem szerelemből.Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást. Szerintetek mit csináljak?
2013. nov. 14. 21:54
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépem bár most már végképp nem tudom melyik lenne a jó döntés :/
2013. nov. 15. 10:00
 22/34 anonim ***** válasza:

Szerintem gondolkozz el azon, hogy nem-e érzel iránta többet mint barátságot.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy lehet ebből valami még.

De az is biztos, hogy nagyon fiatalok vagytok még... még várjatok 2-3 évet nem kell olyan gyorsan felnőni...

2013. nov. 15. 13:36
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem azért járnál jól vele, mert ő biztos nem tűnik el, miután megtörtént. Egy "ismeretlennel", illetve rövid kapcsolatban ezt nem tudhatod biztosra.
2013. nov. 15. 13:49
 24/34 A kérdező kommentje:
Ezért is tartom jo ötletnek :) am nem tudom sztem köztünk nem hiszem h lehet vmi mert ő csak ugy néz rám mint egy jo barátra
2013. nov. 15. 14:55
 25/34 anonim válasza:
Saját tapasztalatból írom. Én is ugyan ebben a szituációban voltam, és én megtettem. Most már bánom. Nagyon jó barátság volt köztünk, de aztán miután megtörtént a dolog, eltávolodtunk egymástól. És azóta nem is beszélünk. Néha amikor találkozunk pár szót váltunk, de azon kívül semmi. Szerintem fontosabb a barátság(főleg ha ilyen jó a viszonyotok), mint egy 1 óra boldogság. De ez az én véleményem, de jól gondold meg hogy mit teszel! :D 18/L
2013. nov. 15. 20:00
 26/34 A kérdező kommentje:
Hát remélem ha mégis megtenném akkor nem ez lessz :) de még gondolkozom mert sokmindent írtatok mindkét esetre
2013. nov. 15. 20:09
 27/34 anonim ***** válasza:

Volt már szexkapcsolatom, de csakis idegennel. Régi ismerőssel (főleg közeli baráttal) nem tudnám megtenni.

F

2013. nov. 15. 20:23
 28/34 anonim válasza:

Ne tedd! 1. annyi a barátságnak 2. neked érettebb fiú kell

3. ne erőltesd, mindennek el fog jönni íz ideje és pont akkor, úgy lesz majd jó:)

2013. nov. 15. 20:49
 29/34 anonim ***** válasza:

Te szeretnél össze jönni vele nem?

"am nem tudom sztem köztünk nem hiszem h lehet vmi mert ő csak ugy néz rám mint egy jo barátra"

legalábbis ez a mondtad nem azt sugallja, hogy miattad nem lenne semmi.

2013. nov. 16. 12:24
 30/34 A kérdező kommentje:
Ezen még nem gondolkoztam :) de nem hiszem mert így mint barát minden ok lehet vele hülyülni de komolyan dumálni is , de viszont ha összejönnénk úgyis minden megváltozna :S szval inkább nem
2013. nov. 16. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!