Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom h megtegyem e vele?...

Nem tudom h megtegyem e vele? (16l)

Figyelt kérdés
Nincs pasim, de van egy nagyon jó barátom . Mindent megdumálok vele mert megértő, meg lehet vele mindent beszélni és őszinte is. 100%-ig megbízok benne és le is feküdnék velem és erről már beszéltem vele és ő is így van vele. (napra pontosan egy évvel fiatalabb) Már volt róla szó de akkor még nem voltam kész mert nagyon féltem fájdalomtól. Egy ideje már nagyon izgat ez a gondolat de nem tudom h helyes lenne e így megtenni nem szerelemből.Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást. Szerintetek mit csináljak?
2013. nov. 14. 21:54
1 2 3 4
 11/34 Szergej55 ***** válasza:
25%
Mit? Hogy kiírod a „hogy" szót, mint egy normális ember?
2013. nov. 14. 22:01
 12/34 anonim ***** válasza:

Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást.

Milyen megoldást?

2013. nov. 14. 22:06
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) még át fogom gondolni akkor
2013. nov. 14. 22:07
 14/34 A kérdező kommentje:

Mért tennénk amúgy tönkre a barátságunkat?

11: direkt írtam ki h ne nézzetek hülye gyereknek

12: itt olvastam kérdéseket és ott volt egy komment h ők h csinálták és nem fájt, bár ez közel se biztos de nem baj ha eljutok odáig vmikor úgy is túlélem :)

2013. nov. 14. 22:15
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiúkkal ne kezdjél....:D
2013. nov. 14. 22:35
 16/34 A kérdező kommentje:
Korához képest nagyon is érett :D néha túlságosan is
2013. nov. 14. 22:38
 17/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem attól lesz érett valaki, hogy szőrösödik a fütyije.
2013. nov. 14. 22:46
 18/34 A kérdező kommentje:
A viselkedésére céloztam nem arra :S
2013. nov. 14. 22:57
 19/34 A kérdező kommentje:
De még mindig nem tudom h mitől menne tönkre a barátságunk ?
2013. nov. 14. 23:19
 20/34 anonim ***** válasza:

Ti tudjátok, hogy barátság megmaradna e, esetleg egy ilyen intim viszony után nem mélyülne e el.

Ha szeretnél vele szeretkezni, 100% megbizol benne, és biztos vagy benne, hogy ezért tennéd, akkor nem látom okát, hogy ne tedd.

De még véletlenül se azért, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtől, esetleg valami megfelelési kényszer áll a háttérben. ("nagylány" legyél.) Egy nagyon megbizható fiúbarát elsőre többet érhet, mint egy vadidegen, akivel X ideje jártok.

De azt hozzátenném, hogy a nagy szerelem nagyon meg tudja dobni az élményt, nagyon nagy boldogság ám előre olyannal, akibe fülig szerelmes vagy :)

2013. nov. 15. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!