Nem tudom h megtegyem e vele? (16l)
Persze még mindig félek picit h fájni fog de erre már rákerestem és megtaláltam rá a megoldást.
Milyen megoldást?
Mért tennénk amúgy tönkre a barátságunkat?
11: direkt írtam ki h ne nézzetek hülye gyereknek
12: itt olvastam kérdéseket és ott volt egy komment h ők h csinálták és nem fájt, bár ez közel se biztos de nem baj ha eljutok odáig vmikor úgy is túlélem :)
Ti tudjátok, hogy barátság megmaradna e, esetleg egy ilyen intim viszony után nem mélyülne e el.
Ha szeretnél vele szeretkezni, 100% megbizol benne, és biztos vagy benne, hogy ezért tennéd, akkor nem látom okát, hogy ne tedd.
De még véletlenül se azért, mert meg akarsz szabadulni a szüzességedtől, esetleg valami megfelelési kényszer áll a háttérben. ("nagylány" legyél.) Egy nagyon megbizható fiúbarát elsőre többet érhet, mint egy vadidegen, akivel X ideje jártok.
De azt hozzátenném, hogy a nagy szerelem nagyon meg tudja dobni az élményt, nagyon nagy boldogság ám előre olyannal, akibe fülig szerelmes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!