Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem? Vele? Vagy várjon még?

Megtegyem? Vele? Vagy várjon még?

Figyelt kérdés
16éves vagyok barátom 19 éves... és már egy és fél hónapja együtt vagyunk és ő már nem szűz de én igen és valamelyik nap amikor dumáltunk mondta h már ő nagyon szeretné ,hogy meg legyen az első alkalom.....én nem mondtam rá semmit jövő héten mindenki elutazik náluk egyedül lesz és mondta menjek át de én még nem szeretném...megtenni. Most ha ennyire akarja megtegyem miatta vagy ne?
2011. ápr. 10. 22:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

ha te nem akarod akkor ne! ha igazán szeret megérti.

esetleg pettingelhettek, de azt se ha nem akarod:)

2011. ápr. 10. 22:44
 2/11 anonim válasza:
100%
fél hónap igazából igen kevés, ráadásul ahogy te is írtad még nem szeretnéd. Saját kérdésed meg is válaszoltad szerintem.
2011. ápr. 10. 22:47
 3/11 A kérdező kommentje:
hát nekem kevés ez a egy és fél hónap..:S
2011. ápr. 10. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:
csak félek h erőszakos lesz ... : S
2011. ápr. 10. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha félsz tőle,akkor minek vagytok együtt? Ez a legalapvetőbb dolog egy kapcsolatban,hogy megbízom a másikban vakon.Ha úgy érzem tartanom kell tőle,mert nem ért meg,akkor "viszont látásra".
2011. ápr. 10. 22:54
 6/11 A kérdező kommentje:
jó lehet valami igazság benne csak még nem nagyon ismertem meg kevés volt ez az idő de szerintem már ő eléggé megismert
2011. ápr. 10. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Te magad írod, hogy nem akarod, akkor mi a kérdés?

Ha a többiek a kútba ugranak te is ugrassz utánuk közbe nem akarod?

2011. ápr. 10. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:

"csak még nem nagyon ismertem meg kevés volt ez az idő de szerintem már ő eléggé megismert+

Ha ő megismert volna,akkor tudná,hogy te még nem állsz készen.Az téged nem zavar,hogy te viszont saját bevallásod szerint sem ismered még őt túl jól,de már olyan dolgot akarsz tenni,amit egy életben egyszer lehet csak,vagyis a szüzességed elvesztését?

16 évesen hova sietsz? Nem szexel kell megtartani egy pasit!

2011. ápr. 11. 00:06
 9/11 A kérdező kommentje:
jó igazatok van.
2011. ápr. 11. 06:29
 10/11 anonim válasza:
Ne tedd ha nem fogadja el a döntésed nem érdemel meg! És egyáltalán nem ciki az ha szüz vagy! Mert mások azt mondják,sajnos ez már divat!Ki elöbb,ki később ez lenne normális! Én 17 voltam nem maradsz le semmiröl!Olyan fiúva legyél aki mindezt elfogadja!Sok sikert!
2011. ápr. 11. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!