Ez normális? Megtegyem, ne tegyem?
Hogy is van ez ? A fiú odament hozzád és azt súgta a füledbe h : óóó de lefeküdnék veled ! vagy mi ?
Hogy tegyed e vagy nem, ezt nem minekünk kell eldönteni, persze tanácsot kaphatsz bárkitől de ez a te döntésed.
Nem barát az olyan, aki kihasználja az érzelmeidet egy-két numeráért.
Szerintem gyorsan felejtsd el, nem éri meg a szüzességedet, ami egy érték!!! egy olyan fiúra pazarolnod, aki nem szeret.
Hidd el nem lenne jó, se az aktus, se utána a lelkiállapotod. Csak még jobban kötődnél hozzá ő pedig a fejedhez vágná hogy megmondta hogy csak barát... és ezzel ő letudja a szíved pedig összetört.
Hidd el fogsz találni olyat, akire nem csak te fogsz vágyni testestől lelkestől, hanem ő is rád.
Jaj.
így viszont a második bekezdésem még mindig érvényes. + talán még annyi h ha szerinted tényleg ő az aki "megérdemli" h elvegye a szüzességed hát legyen. De szerintem az elsőnek nem így kéne történnie, mert hát lehet h te szereted de ő csak barátként és így semmi értelme. Én a te helyedben várnék 1 olyan fiúra aki megérdemel és szeret.
1. Fiatal vagy még, ne ezen járjon az eszed!
2. Ha valaki ilyet mond, az csak dugni akar! Ergo hiába vagy fülig szerelmes belé, meg fogod bánni!
3. Keress valakit, aki viszont szeret és meg tudsz bízni benne annyira, hogy megtedd vele...
Tégy belátásod szerint, mert a te döntésed! De gondold át rendesen és láss a dolgok mögé!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!