Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez normális? Megtegyem, ne...

Ez normális? Megtegyem, ne tegyem?

Figyelt kérdés
van egy fiú, akibe teljesen belszerettem. ő 17, én lassan 14. azt mondja, h szívesen lefeküdne velem. egyszerűen annyira kívánom, és annyira kedves. vele veszteném el. az egyik barátnőm szerint csak hülyeség lenne, de ha egyszer annyira azt érzem, hogy ő kell nekem. meg így mostanában szinte nem is tudok aludni, vagy figyelni, fogytam is három kilót(ez mondjuk nem is baj), mert állandóan csak rá gondolok.
2011. ápr. 26. 22:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hogy is van ez ? A fiú odament hozzád és azt súgta a füledbe h : óóó de lefeküdnék veled ! vagy mi ?

Hogy tegyed e vagy nem, ezt nem minekünk kell eldönteni, persze tanácsot kaphatsz bárkitől de ez a te döntésed.

2011. ápr. 26. 23:04
 2/14 A kérdező kommentje:
nem, hanem elmondtam neki, hogy mennyire szeretem. ő pedig azt válaszolta, hogy persze, szeret mint barátot, de amúgy mindenben benne lenne.
2011. ápr. 26. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem barát az olyan, aki kihasználja az érzelmeidet egy-két numeráért.

Szerintem gyorsan felejtsd el, nem éri meg a szüzességedet, ami egy érték!!! egy olyan fiúra pazarolnod, aki nem szeret.

Hidd el nem lenne jó, se az aktus, se utána a lelkiállapotod. Csak még jobban kötődnél hozzá ő pedig a fejedhez vágná hogy megmondta hogy csak barát... és ezzel ő letudja a szíved pedig összetört.

Hidd el fogsz találni olyat, akire nem csak te fogsz vágyni testestől lelkestől, hanem ő is rád.

2011. ápr. 26. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Jaj.

így viszont a második bekezdésem még mindig érvényes. + talán még annyi h ha szerinted tényleg ő az aki "megérdemli" h elvegye a szüzességed hát legyen. De szerintem az elsőnek nem így kéne történnie, mert hát lehet h te szereted de ő csak barátként és így semmi értelme. Én a te helyedben várnék 1 olyan fiúra aki megérdemel és szeret.

2011. ápr. 26. 23:26
 5/14 anonim válasza:
Kihasznaltnak fogod magad erezni,ha o par het utan megtalalja elete szerelmet aki nem te leszel. Az aktustol nem lesz szerelmes az tuti. A szerelemnek kolcsonosnek kellene lennie, errol szol az egesz. Kivancsisagbol semmikeppen ne csinald. Egy csomo kedves ember van, de megsem fekszunk le veluk, es altalaban a baratainkkal sem.
2011. ápr. 26. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:
NE TEDD MEG!!!!! Hát meg is mondta, hogy nem szerelmes beléd..
2011. ápr. 26. 23:42
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó: ő nem csak egy barát.
2011. ápr. 26. 23:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hazudott a szemedbe csak azért hogy lefeküdj vele, biztos nem használ ki! Ha vele akarod, csináld! Aztán ki tudja, lehet még beléd is szeret... Ha nem próbálod meg, sosem jössz rá!
2011. ápr. 27. 05:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Igaza van a barátnődnek! Ne tedd meg! Majd ha egy pár év múlva is ugyanígy szeretitek egymást, akkor mehet.
2011. ápr. 27. 08:08
 10/14 anonim válasza:
100%

1. Fiatal vagy még, ne ezen járjon az eszed!

2. Ha valaki ilyet mond, az csak dugni akar! Ergo hiába vagy fülig szerelmes belé, meg fogod bánni!

3. Keress valakit, aki viszont szeret és meg tudsz bízni benne annyira, hogy megtedd vele...

Tégy belátásod szerint, mert a te döntésed! De gondold át rendesen és láss a dolgok mögé!

25/f

2011. ápr. 27. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!