Ez normális? Megtegyem, ne tegyem?
Érdekes. Én 21/f vagyok, de mikor 16 évesen a szintén 16 éves Barátnőm le akart velem feküdni ( több mint 5 hónap járás után ), visszautasítottam mert nem éreztem magam késznek...
Lehet én vagyok maradi ?:)
Viszont én a helyedben, akkor is megvárnék egy olyan srácot, aki viszont szeret.
Tapasztalataim szerint sokkal jobb a szex a Pároddal, mint egy jött-mentel... függetlenül a nemtől.
szerintem is felejtsd el de nagyon gyorsan.
1. nagyon fiatal vagy a szexhez
2. ha már csak azt mondta hogy barát..akkor elég érdekes.
3. ne olyannal feküdj le legelőször (bár én nem mondhatom meg csak vélemény) aki nem szerelmes belég és nincs oda meg vissza érted
4. tuti meg bánnád
5. hallgass a barátnődre :D D♥♥
Noooormális vagy????
1. 13 vagy!!! 13 évesen ne veszítsd el, még gyerek vagy!!!
2. 17??? mindjárt felnőtt. fél év vagy mittomén mennyi, és betölti a 18-at.
3. Megmondta, h csak úgy szeret mint barátot, nem? Akk meg mit izélsz most? Mért akarod elveszteni olyannal, aki nem is szerelmes beléd. Csak kihasznál!! Hát nem látod?
Kérdezd meg anyukádat. Beszélj vele. Vagy apuddal. vagy ha van, idősebb tesóval. Ne minket kérdezz.
Amúgy ha már kérdezed, akkor nem vagy kész rá, hezitálsz... És mint mondtam már: NEM VAGY NORMÁLIS, H 13 ÉVESEN EZEN KATTOG A PICIKE KIS AGYAD!!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!