Megtegyem vagy ne? (többi lent. )
Nem olvastam el, de a megérzéseimre hallgatok.
TEDD MEG!
Ezt csak te tudhatod, csak vigyázz nehogy megbánd, mert ha a srác nem szeret téged, attól még megfog dugni ha engeded ez száz tuti viszont utána lehet hogy pofára ejt és sztem a szüzességed nem egy ilyen kalandban kéne elvesztened,bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi csaj, hogy szerelemből veszítettem el félév járás után és nem 13 évesen
l/20
Igaz nem olvastad el csak a kérdést,de jól esett a pozitív válasz..:)
Ja amugy a végéből kifelejtettem hogy 15/L :D
Pont ezaz! Hogy nem járnak 4-5 hónapja... :D
Amúgy nem tudom. Eleve attól is függ, hogy te mennyi idős vagy. Mivel a fiú korát külön kiemelted, és még szűz vagy, úgy gondolom elég nagy lehet a korkülönbség.
Szerintem csak akkor tedd meg, ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem fogod megbánni később sem!
hát 6 év korkülönbség van..de mondjuk azaz igazság,hogy engem ez egyáltalán nem zavar,és úgy érzem hogy ha vissza nézek akkor egyáltalán nem fogom megbánni :)
amugy köszönöm a gyors válaszokat :))
Nem azért kell azzal a fiúval lefeküdnöd, akiben bízol is, mert az úgy jaj, de milyen romantikus, meg így van a Walt Disney mesékben is, satöbbi... hanem azért mert nem feltétlenül lesz kellemes. Jó ez a "mindenből van első, ezen is túl kell esni egyszer" mentalitás, meg a "mindegy, csak élvezzem és érezzem jól magamat" csak ez ebben az esetben sajnos nem működik... Az elsőt nem fogod élvezni, és nem fogod jól érezni magad! Jó, nem mondom, vannak nők, akiknek nem fáj, vagy már elsőre is élvezetes a számukra, DE ők az elhanyagolható kevesek, és valószínűleg nem magát az aktust élvezik olyan hűűűdenagyon, hanem azt, hogy azzal vannak együtt, akibe szerelmesek!
Nézd, a simán "kedvellek" alapon is le lehet feküdni egy fiúval, de hogy szűz lánynak abban semmi kellemes és jó nem lesz majd, azt már most borítékolom. Kell a tudat, hogy a másik vigyáz rád, szeret téged, kedves és gyöngéd lesz veled, megáll hogyha arra kéred, és odafigyel rád.
Azok a lányok, akik élvezik az első szeretkezést, nem azért élvezik, mert olyan hatalmas, egetrengető orgazmusuk van, és mellette meg nulla fájdalom, hanem azért élvezik, mert azzal teszik meg, akit szeretnek, és közben azt érzik, hogy ők is szeretve vannak, a pasijuk kívánja őket, így az egész élvezet sokkal inkább lelki eredetű dolog, semmint testi. Szerintem.
Én nem tenném meg a helyedben. Először gyere össze vele, járjatok egy ideig, ismerd meg jobban, stb, szeress belé, és akkor! De ilyen "érzek iránta valamit" meg "eléggé bejön nekem" és "úgy érzem, hogy szeretem" alapon nem javasolnám a szexet! Majd akkor, ha már nem csak úgy érzed, hanem egész biztosan TUDOD is, hogy szereted őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!