Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem vagy ne? (többi lent. )

Megtegyem vagy ne? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Van egy srác 21 éves,eléggé bejön és jól el is tudunk beszélgetni meg minden(már elég régóta ismerem),hétvégére lehívtam filmezni,anyuék nem lesznek itthon egész nap(este jönnek haza,19:30kor)és addig az egész ház a miénk lenne..már többször is utalt arra,hogy örülne ha egy picit több is lenne közöttünk.Szóval lehet hogy valami más is kisül a dologból..és tudom,hogy azzal kéne elveszítenem akivel már kb 4-5 hónapja együtt vagyok és akibe megbízok meg minden,meg azzal akit úgy érzem hogy szeretek,de épp ez az,úgy érzem,hogy szeretem.És én igazából az első szexre úgy tekintek,hogy mindenből van első,és nem kell mindent annyira túl bonyolítani, mert a lényeg,hogy az ember jól érezze magát közbe miközbe teszi és jól emlékezzen vissza rá.Tudom hülye a felfogásom de ezvan.Szóval azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek lefeküdjek vele?Mert én szívesen lefeküdnék vele,de nem akarom azt,hogy ő ribancnak tartson.
2011. jún. 20. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tedd meg. És ha szereted meg bízol benne akkor pont jó az idő rá. :)
2011. jún. 20. 18:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttinek igaza van mert azzal kéne elveszítenem akivel együtt is vagyok már egy ideje,és tudom, hogy ő is szeret, de viszont nem akarom azt,hogy párév múlva vagy pár hónap vissza gondolok erre és sajnálni fogom azt,hogy nem tettem meg és carpe diem csak egyszer élünk..:)

Az utolsónak pedig igen szeretem és megbízom benne :)

köszönöm az eddig válaszokat :))

2011. jún. 20. 19:00
 13/19 anonim válasza:
Szerintem nem azt fogod sajnálni, hogy nem tetted meg, hanem azt hogy megtetted. Majd később... Persze, lehet hogy nem így lesz, de ha azt mondod hogy nem is jártok, akkor szerintem nem ezzel kellene kezdeni a kapcsolatot. Pláne nem 15 évesen. Lesz még időd rá később is. De te tudod...
2011. jún. 20. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Inkább smároljatok először és gyere össze vele ha szereted... ha együtt vagytok egy ideje már lesz még üres a ház nyugi
2011. jún. 20. 19:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

igazándiból tapasztalatból tudok neked írni:) 15 évesen ugyanilyen volt a felfogásom, és hasonló helyzetbe kerültem (a srác 19 volt). én megtettem. nem volt jó. nem az, hogy fájt, fájt, de kibírható volt, hanem olyan semmilyen. érzelmek nélküli...

megtörtént, nem mondanám, hogy megbántam, mert annyira nem, de azt még elmondanám, hogy tervben volt ám, hogy mi majd összejövünk, de végül nem történt meg. a korkülönbség miatt. állítólag:) mindegy, ezt sem bántam akkor. utólag visszagondolva meg nagy marha voltam, és talán én vagyok a túl érzékeny, de rá kellett jönnöm, hogy bizony ez a későbbi kapcsolataimra csúnyán rányomta a bélyeget:) jó, már azért rég túl vagyok ezen, de sajnálom picit, hogy nem olyannal vesztettem el, akinek tényleg számítottam.

szóval hiába gondolod, hogy szereted, ha utána pofára ejt... szerintem is csak ismerkedjetek egymással most, tipi-tapi, smaci, ilyenek:) tanulj a hibámból:)

23N

2011. jún. 20. 20:10
 16/19 anonim válasza:
vakard meg ha ennyire viszket oszt' senki nem néz ribancnak
2011. jún. 20. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:

a 20:10-es válaszolónak,rendbben megfogadom a tanácsodat :) Smárolásnál többet nem fogok akkor neki engedni,igaz az már volt,de remélem meg fogja érteni,hogy annál nem lesz több :)

köszöönöm szépen a válaszokat:))

2011. jún. 20. 20:24
 18/19 anonim válasza:
21 éves pasi általában a farkára hallgat.. És nem biztos, hogy egy ilyennel kellene elveszíteni a szüzességedet.. Szerintem ne tedd meg, de a döntés a te kezedben van..
2011. jún. 21. 15:27
 19/19 anonim válasza:
sztem is de vigyázz mert a nők az elsőt jegyzik meg a legjobban, a férfiak pedig azt, akit nem kaphattak meg.
2011. júl. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!