Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit lépjek most? Megtegyem?

Mit lépjek most? Megtegyem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. A barátom 16..

S már nagyon szeretné a "dolgot".. Nem mondja szó szerint, hogy "csináljuk", de sokat utal rá, elég magától értetődő mondatokkal, érintésekkel..

Nem mondom, hogy én nem, csak félek, hogy mit mondanak mások, ha kiderülne a dolog, vagy, hogy megbánom s már nem tudom visszacsinálni(amit kétlek, hogy megbánom).. November óta együtt vagyunk, de közben voltak párhetes szakítások, szóval nem volt komoly, most 1 hónap, 1 hete komoly a dolog, rájött, hogy egy f4sz volt és megbánta, s próbálja bebizonyítani, hogy szeret.. Én hiszek neki, mert sokat el is mondja, hogy szeret és tényleg sokat is változott, s ki is mutatja az érzéseit.. Ha lefekszem vele, még akkor is várok 1-2 hónapot, hogy bizalmasabb legyen a kapcsolatunk..

Mi a véleményetek?

Köszi :)

2011. ápr. 12. 17:00
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen idős korban még nem kellene...ha igazán szeret várni fog rád...ha mégis, akkor figyeljetek oda, használjatok óvszert!
2011. ápr. 12. 17:02
 2/37 A kérdező kommentje:

Az ilyen válaszokra, mint az előző, nem vagyok kíváncsi!

[Amit elfelejtettem odaírni, hogy nagyon szeretem énis, s még senkit nem szerettem ennyire 8->]

2011. ápr. 12. 17:24
 3/37 anonim válasza:
30%
Ha megbízol a barátodba, teis szeretnéd,és ugyérzed felvagy rá készülve akkor szerintem semmi akadálya.Más véleménye meg ne érdekeljen,irigyek.
2011. ápr. 12. 17:38
 4/37 anonim válasza:
73%
Figyelj! Szerintem nem kellene. Túl fiatal vagy még hozzá. Én 17 évesen vesztettem el, de borzasztóan megbántam. Ez az egyik kincsed, ami veled született. Nem szabad csak úgy elpazarolni. Van egy jó barátnőm, aki egy teljes, kerek évet várt azzal, hogy oda adja magát a barátjának. A barátja kivárta ezt az időszakot, ezzel bebizonyította, hogy nem a farka vezérli, hanem a szíve. Én is vártam volna a dologgal szívesen. De már szinte teher volt a nyakamon a szüzesség. Csak utána döbbentem rá, hogy hibáztam, és úgy éreztem, hogy csökkent a női értékem. Ráadásul nagyon fájt is, többszöri alkalom után, legalább 1, 1,5 hónapig. Addig nekem semmi élvezet nem volt a szexben, csak a pasinak. És ez kikészített idegileg, így meg is utáltam azt, aki ezt "csinálta" velem.
2011. ápr. 12. 18:22
 5/37 anonim válasza:
100%
Mi az, hogy az ilyen válaszokra mint az előző? Az az első válasz volt, mi bajod van vele?
2011. ápr. 12. 18:22
 6/37 anonim ***** válasza:
85%
Wow kemény 14 éveddel kijelented még soha nem szerettél senkit ennyire, és azzal a pasival akarsz lefeküdni akivel már többször szétmentetek, plusz alig vagytok együtt pár hónapja, hát erre nem lehet mást mondani, ha ennyi eszed van csináljad, de utána ne másnak sírj. Kérdezd meg anyukádat, biztos nagyon boldog lenne, ha megtudná, hogy a 14 éves kislánya miken töri a kis fejecskéjét.
2011. ápr. 12. 18:28
 7/37 A kérdező kommentje:
Nem, nem arra gondoltam..volt egy másik, de jelentettem és úgy látszik törölték :)
2011. ápr. 12. 18:33
 8/37 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Az ilyen válaszokra, mint az előző, nem vagyok kíváncsi!

[Amit elfelejtettem odaírni, hogy nagyon szeretem énis, s még senkit nem szerettem ennyire 8->]

Mire nem vagy kíváncsi? Azt hiszem normálisan válaszoltam, nem poénkodtam el.

2011. ápr. 12. 20:10
 9/37 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

Nem, nem arra gondoltam..volt egy másik, de jelentettem és úgy látszik törölték :)

2011. ápr. 13. 14:26
 10/37 anonim ***** válasza:
Rendben. bocsi
2011. ápr. 13. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!